Fashion

5x fleece items die je warm houden deze winter

5x fleece items die je warm houden deze winter

In de winter willen we het liefst geen kou, maar soms is daar geen ontkomen aan met het weer. Dan hou je je warm met spullen als een lekkere trui, sjaal en muts. En om je dan nog wat extra warmte te geven, kies je voor fleece items. Wij laten je de lekkerste fleece items zien in dit artikel. Zo weet je zeker dat je geen kouvat deze winter.

1. Fleecejack

Een fleecejack is hét perfecte item voor de winter. Het houdt je lekker warm  en past bij elke outfit. Zo heb je het warm én zie je er fashionable uit.

2. Oversized fleece hoodie

In de winter leven we het liefst in hoodies. Als je ook een hoodie lover bent, dan is deze fleece hoodie een perfect item voor jou deze winter.

3. Fleece onesie 

Of je nu in het weekend lekker thuis op de bank chillt of vanuit huis werkt doordeweekt, een onesie is een ideale oplossing deze winter. Je bent namelijk in één keer klaar en hebt het absoluut niet koud in dit huispak.

4. Fleece ochtendjas 

Als je in de ochtend of avond uit de douche komt, is het fijn om iets zachts en warms over je heen te slaan. Een ochtendjas van fleece is daarvoor een hele goede optie.

5. Fleece joggingpak 

Tenslotte een joggingpak van fleece. Ook dit item mag niet ontbreken deze winter in jouw kledingkast. Zeker als je lekker thuis aan het relaxen bent, is dit joggingpak ideaal.

Beeld: Unsplash
Deel dit artikel
Back to top