Fashion

Gigi en Bella Hadid's vader is net veroordeeld vanwege illegale praktijken

Gigi en Bella Hadid verdienen de nodige centen met hun modellenwerk maar de knappe zussen werden al geboren met een gouden lepel in hun mond. Vader Mohamed Hadid is een vastgoedontwikkelaar in Bel Air en heeft daarom een flink gespekte bankrekening.

Op dit moment is hij bezig met het bouwen van een gigantische villa op een heuvel in die meest exclusieve buurt van Los Angeles. De stad liet drie jaar geleden al weten niet erg blij te zijn met de plannen van Hadid en sommeerde de man te stoppen. Daar had hij maling aan en liet, illegaal, verder werken aan het huis.

Het stulpje van bijna 3000 m2 is groter en hoger dan wat L.A. toelaat. Ook bevat het bijvoorbeeld een IMAX bioscoop met 70 zitplaatsen, iets waar Los Angeles geen toestemming voor heeft gegeven.

Mohamed Hadid is nu een halt toe geroepen en de rechter heeft hem voordeeld tot een proeftijd van drie jaar, 2500 euro boete, 200 uur taakstraf en een betaling van 12.000 euro aan Los Angeles. Ook moet hij iets bedenken waardoor de flink beschadigde heuvel, vanwege de bouw van het huis, weer in ere hersteld wordt. 

De vader van de succesvolle modellen geeft niet op en is vastbesloten het project naar zijn zin af te maken. "We zijn geïnteresseerd in slechts één ding, en dat is om toestemming te krijgen voor dit huis. En ik kan je verzekeren dat als dit gebouw af is, het één van de mooiste huizen in Bel Air, of misschien wel het hele land zal worden", aldus de advocaat van Hadid.

Beeld: Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top