Fashion

Bella Hadid laat haar borsten zien in Parijs

De Haute Couture Fashion Week in Parijs is in volle gang, maar het lijkt erop dat Bella Hadid haar meest pikante setjes van dit seizoen al heeft geshowd. Het model werd ingehuurd door Alexandre Vauthier en wandelde de catwalk van Parijs op in nietsverhullende ensembles.

Nu zijn we inmiddels al het één en ander gewend van de zusje Hadid. De dames verschijnen regelmatig nogal schaarsgekleed in het openbaar, maar dit keer was het een runway look waarvoor de knappe brunette haar beha thuis kon laten.

Bella Hadid was gehuld in een zilvergrijze metallic jurk met in het midden een split. Om haar slanke middel werd de stof bij elkaar gehouden door een grote fluwelen strik. Zowel haar killer legs als haar goed gevormde decolleté kwamen mooi in de jurk tot zijn recht.

De tweede look van Bella Hadid voor Alexandre Vauthier was misschien nog wel gewaagder dan de eerste. In een doorschijnende strakke top, met schoudervullingen, had de toeschouwer op de front row prima zicht op de borsten van het model. Het gezicht van Bella was verborgen achter een netje, maar haar scherpe neus en karakteristieke jukbeenderen piepten mooi onder het baretachtige hoedje uit.

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top