Fashion

Zo laat jij jouw outfit er altijd duur uitzien zonder je bankrekening leeg te roven

Zo laat jij jouw outfit er altijd duur uitzien zonder je bankrekening leeg te roven

We leven in tijden waarin bijna alles duur is. Veel geld uitgeven aan kleding kan niet altijd, maar dat betekent niet dat je outfits er goedkoop uit moeten zien! Je hoeft namelijk niet veel geld uit te geven om je outfit een dure look te geven. Zo laat jij jouw outfit er duur uitzien, zonder je bankrekening leeg te roven.

Draag neutrale kleuren

Neutrale kleuren zijn altijd klassiek. Een monogromatische look ziet er altijd intentioneel en goed verzorgd uit. Het ziet eruit alsof je echt hebt nagedacht over je outfit. Ga voor kleuren zoals aardetonen, zwart en wit. Zorg er alleen wel voor dat de zwarte items matchen en je witte items stralend wit zijn.

Stoom je kleding

Je outfit ziet er net iets beter uit als je geen kreukels hebt. Stoom of strijk je kleding daarom altijd even. Het is een kleine moeite maar het maakt een enorm verschil.

Draag alleen items die jou perfect passen

Als een item jou perfect past, ziet het er bijna uit alsof het voor jou gemaakt is. Laat je kleding vermaken als dit nodig is of koop alleen items die perfect zitten.

Voeg een riem toe

Als er een accessoire is die we altijd aan zouden raden, dan is het wel een riem. Riemen kunnen iedere outfit net eventjes tot een hoger niveau tillen. Ga voor een simpele riem met neutrale kleuren en simpele accenten.

Draag gouden accessoires

Het dragen van een gouden armband, ketting of oorbellen heeft toch iets duurs. Het hoeft natuurlijk geen echt goud te zijn. Maar het dragen van gouden accessoires laat jou eruit zien alsof je zo uit een magazine bent komen lopen. Het ziet er ook uit alsof je meer tijd in je outfit hebt gestoken.

Houd je handtas goed schoon

Een vieze handtas laat je outfit er gelijk een stuk goedkoper uitzien. Het maakt niet uit of je een dure tas hebt, of een budgetproof versie hebt aangeschaft, een schone tas oogt veel mooier en duurder dan een vieze tas. Tassen van leer kun je behandelen met hiervoor bestemde producten, of zelfs met een simpele bodylotion! Bewaar je tassen ook op een plek waar ze niet snel stoffig worden.

Draag tijdloze items

Tot slot lijkt een outfit altijd toch net wat duurder als deze bestaat uit tijdloze items. Denk aan een mooie paar jeans of een trenchcoat. Deze items zijn al jaren in de mode en zullen waarschijnlijk nooit meer uit de mode gaan. Als je wat meer geld in je outfits kan en wil steken, raden we aan om te investeren in tijdloze items, deze ga je namelijk altijd kunnen dragen.

Bron: Harper's Bazaar
Beeld: NL Beeld
Deel dit artikel
Back to top