Fashion

De leukste pyjama's voor tijdens de kerstdagen

De leukste pyjama's voor tijdens de kerstdagen

De kerstdagen komen er weer aan en dat betekent maar één ding: de kerstpyjama’s mogen eindelijk weer uit de kast gehaald worden. Heb jij nou nog geen pyjama voor de kerstdagen? Lees dan snel verder, want in dit artikel delen wij de leukste inspiratie. Zo slaap jij helemaal in stijl!

The Grinch

Bij kerst horen natuurlijk de klassieke kerstfilms, zoals Home Alone, The Holiday, Love Actually en ga zo nog maar even door. Ook The Grinch is een groot succes onder de film- en kerstliefhebbers. Ben jij ook fan van deze groene mopperkont? Dan hebben wij iets leuks voor jou: er bestaan pyjama’s die volledig geïnspireerd zijn door The Grinch.

Lees ook: 6 x activiteiten voor een gezellige kerst thuis

Rood met witte strepen

Rood met wit: de kleurencombinatie die je tijdens de kerstdagen op veel plekken tegenkomt. Denk aan de snoepstokken, kerstmutsen, kerstballen en natuurlijk de kerstman zelf. Koop een rode pyjama met witte strepen en je past perfect in het totale kerstplaatje. Zo ben je helemaal klaar voor de kerstdagen.

Zwart rood geblokt

Je hebt ze misschien al wel eens voorbij zien komen: de zwart rood geblokte pyjamabroek. Een leuke, fijn zittende pyjama die veel stelletjes of vriendinnen dragen als matching pyjama’s. Hoewel het niet per se een kerstpyjama is, wordt deze door veel mensen wel speciaal tijdens de kerstdagen gedragen. Hoe leuk!

Onesie

Een onesie ziet er niet alleen heel leuk uit, het is ook nog eens heerlijk warm. Er is een ruim aanbod aan diverse onesies, dus kies een leuke kleur uit met eventueel een leuke print. Natuurlijk wel in het thema kerst, hè! Trek de onesie aan in bed of gebruik het als een soort huispak, het kan allemaal. Jij gaat het in ieder geval niet koud krijgen deze kerst.

Hartjes

Hoewel een hartjes pyjama niets met de kerstdagen te maken heeft, is deze pyjama té leuk om niet aan dit rijtje toe te voegen. Een witte pyjama met kleine, roze hartjes: dat is toch té schattig? Let er wel op dat je voor een fijn materiaal kiest, sommige stofjes zijn namelijk niet zo fijn om in te slapen.

Lees ook: Zo blijft jouw kerst make-up look de hele dag mooi!

Zo groen als een kerstboom

Niet alleen rood en wit zijn typische kerst-kleuren, ook groen is een kleur die ons al snel aan kerst doet denken. Dat komt voornamelijk door de mooie, groene kerstbomen die elk jaar weer in vele huiskamers te bewonderen zijn. Koop een groene pyjama mét eventueel een leuke print en je bent helemaal kerst-proof.

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top