Lifestyle

Kerstdiner bestellen in Amsterdam? Hier moet je zijn!

Kerstdiner bestellen in Amsterdam? Hier moet je zijn!

Met de aangescherpte coronamaatregelen wordt uit eten gaan een stuk lastiger. Was je van plan om met de familie aan te schuiven bij jullie favoriete restaurant op kerstavond, eerste kerstdag of tweede kerstdag? Wees niet getreurd, er zijn gelukkig heel veel restaurants in Amsterdam die het kerstdiner gewoon komen bezorgen! 

Ben je benieuwd waar je moet zijn voor het lekkerste eten? Wij hebben een aantal (zeer goede) restaurants voor je op een rijtje gezet. Ik zeg alvast: eet smakelijk!

 

Brasserie van Dam

Als je ergens terecht kan voor een overheelijk kerstdiner, is het wel bij Brasserie van Dam; het restaurant van Sebastiaan en Nicolette van Dam. Van heerlijke gerechten tot borrelboxen, er is veel mogelijk! Tip: je kunt bestellen tot en met 21 december. Wil je er zeker van zijn dat je één van de boxen kunt bemachtigen? Bestel dan op tijd. Vorig jaar was het namelijk een groot succes!

Celia

Ook dit prachtige restaurant maakt Kerst een stukje specialer dan normaal. De maaltijden zijn geïnspireerd op de moderne Amerikaanse keuken met eigentijdse en verse ingrediënten van het seizoen. Je kunt kiezen uit kleine gerechten, grote gerechten, desserts en zelfs brunch. Voor €49 p.p. heb jij een drie-gangen-menu op tafel staan!

Brasserie Ambassade

Ook dit jaar kun je de kerstdagen vieren met de Ambassade Christmas Box. Je geniet in dat geval van een zeer uitgebreid 5-gangen menu. Ook aan de vegetariërs is gedacht. Er is namelijk zelfs een geheel vegetarisch menu beschikbaar. Extra voordeel: de Ambassade Christmas Box wordt geheel gratis in de regio Amsterdam en Amstelveen bezorgd! De Ambassade Kerstbox kan besteld worden voor 24, 25, 26 en 31 december.

Pesca

Heb je zin in vis deze Kerst? Dat komt goed uit! Bij Pesca kun je namelijk terecht voor de lekkerste visgerechten. Je kunt kiezen uit drie verschillende Pesca Boxen. Ga je voor een 3-gangen box met coquilles, tonijnsteak en tarbot? Of ga je toch voor een 3-gangen Pesca Box met zalm, pulpo en zeeduivel? Deze boxen moet je zelf maken en er zit dan ook een duidelijke instructie bij!

NENI

Wil je echt even iets anders dan anders? Verwen jezelf dan met de smaaksensatie van de Oost-Mediterrane keuken. Breng de NENI-ervaring naar jouw eigen tafel met een combinatie van de beste voor-, hoofd- en nagerechten. Ga je voor de Balagan Box met een fles witte wijn of past rode wijn toch meer bij de maaltijd? Eén ding is zeker: je gaat optimaal genieten van deze heerlijke maaltijden. 

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top