Gezichtsverzorging

Een strakke en zijdezachte huid met de Abeille Royale Honey Treatment lijn van Guerlain

Een strakke en zijdezachte huid met de Abeille Royale Honey Treatment lijn van Guerlain

Zoals je misschien wel weet, heeft honing verschillende voordelen bij de verzorging voor je huid. Al duizenden jaren wordt honing gebruikt als genezende en gespecialiseerde huidverzorging, bijvoorbeeld in de vorm van honingpleisters. Dit is dan ook de grootste inspiratiebron voor Guerlain om dit product van de bij te verwerken in hun nieuwe anti-ageinglijn Abeille Royale Honey Treatment dag- en nachtcrème.

De voordelen van honing

Het is dus niet voor niks dat Guerlain honing heeft verwerkt in hun nieuwe gezichtsverzorging. Honing mobiliseert van nature de collageenvezels, waardoor de huid herstelt. Honing verwijdert de dode huidcellen en het microreliëf, waardoor je huid glad en zijdezacht aanvoelt. Het helpt de huid te kalmeren vanwege de ontstekingsremmende werking en hydrateert de huid tegelijkertijd. Ook herstelt honing de tekenen van huidveroudering. Voor de onderzoekers van Guerlain genoeg reden om dit magische goedje van de bij te verwerken in hun Abeille Royale Honey Treatment nachtcrème en dagcrème. Een voordeel van de crèmes is dat ze beiden navulbaar zijn. Zo zit je nooit zonder deze fijne producten.

Abeille Royale Honey Treatment dag- en nachtcrème Guerlain

Zoals we al kort benoemden, zijn de nieuwe dag- en nachtcrème geïnspireerd op klinische honingpleisters vanwege de genezende werking en bevatten ze krachtige bijenproducten. De Abeille Royale Honey Treatment dag- en nachtcrème corrigeert 4 zichtbare tekenen van collageenverlies en huidveroudering. De huid wordt steviger en gladder en elke dag worden de rimpels beetje bij beetje verminderd. Hierdoor ziet je huid er jonger én hersteld uit. De Abeille Royale Honey Treatment dagcrème breng je in de ochtend aan op je gezicht en hals. De nachtcrème breng je in de avond aan op je gezicht en hals.

abeille royale honey treatment dagcreme

Shop de Abeille Royale Honey Treatment dagcrème

 

abeille royale honey treatment nachtcreme

Shop de Abeille Royale Honey Treatment nachtcrème

Bescherming van huid én milieu

Het aantal bijen en andere bestuivende insecten daalt wereldwijd. Daarom is het belangrijk dat we deze insecten beschermen. Ook Guerlain draagt een steentje bij aan de bescherming van de natuur. Het eiland Ouessant aan de kust van Frankrijk vormt een natuurreservaat waar de beschermde insectensoort leeft: de zwarte bij. Guerlain ontwikkelt hun producten op een ecologisch verantwoorde manier. Ze ondersteunen de Brittany Black Bee Conservation Association, die zich inzet voor de bescherming van de zwarte bij. De bescherming van het milieu is de drijvende kracht van Guerlain.

Abeille Royale routine

Naast de dag- en nachtcreme van de Abeille Royale Honey Treatment, combineer je deze producten met de Youth Watery Oil, het Double R Renew and Repair Advanced Serum en het Double R Eye Serum. Om te zorgen voor een optimaal resultaat voor de huid en een eindeloos versterkend effect op de jeugdigheidsstructuren, gebruik je deze producten in combinatie met elkaar. Elk van deze producten hebben hun unieke voordelen en zorgen voor een herstellend effect op alle tekenen van huidveroudering. Zo kijk jij elke dag met een grote glimlach in de spiegel.

abeille royale honey treatment

Beeld: Guerlain
Deel dit artikel
Back to top