Nagellak

Dit zijn de meest trendy nagelkleuren voor deze herfst

Dit zijn de meest trendy nagelkleuren voor deze herfst

Het is inmiddels november, dus de zomerse outfits en de felle kleurtjes hebben we achter ons gelaten. Nu is het tijd voor herfstkleurtjes! Ook voor op je nagels zijn er weer een aantal prachtige kleuren in voor deze tijd van het jaar. Dit zijn de meest trendy nagellakkleuren voor deze herfst.

Ballet roze

Deze herfst houden we nog steeds massaal van Ballet Core. Lichtroze tinten zijn dan ook helemaal in. Ga voor een lichtroze kleur die je doet denken aan balletschoenen, zoals dit lakje van Chanel.

 CHANEL FALL-WINTER COLLECTION 2023 LE VERNIS Nagellak - 111 Ballerina - €32,-

Olijfgroen

Het is natuurlijk herfst, dus donkerdere tinten zijn weer van harte welkom op onze nagels. Voor de liefhebbers van groen zijn voornamelijk olijfgroene tinten in. We houden hierbij vooral van de wat donkerere tinten.

manicurist Green nagellak - Khaki - €14,99

Mistig blauw

Dat het herfst is hoeft natuurlijk niet te betekenen dat we alleen maar donkere kleuren gaan dragen. Draag bijvoorbeeld ook eens een kleurtje die je doet denken aan mistige herfstochtenden, zoals dit schattige lichtblauwe lakje.

Douglas Collection Nail Polish (Up to 6 Days) Nagellak - Nr. 825 Clear Blue Sky - €4,95

Bordeauxrood

Het is geen herfst zonder bordeauxrood! Deze kleur is en blijft een klassieker en ook deze herfst is de kleur weer helemaal in. Ga voor een lekker donkere rood met een warme ondertoon.

Essie Original Koraal & Rood Tinten - 50 bordeaxu - €9,99

Warm bruin

Bruine nagels zijn in! Voor de herfst zijn vooral warme ondertonen hip. Deze kleur kun je mooi toepassen in een van de vele nageltrends van dit moment, bijvoorbeeld de Box of Chocolates nails.

Essie Original Swoon in the Lagoon - Nr. 822 Row with the Flow - €9,99

Diep blauw

Ook donkerblauwe tinten gaan we veel zien deze herfst. Ga voor een kleur die je doet denken aan de lucht in de nacht. Deze kleur is klassiek en past vrijwel overal bij. Dit is dus zeker een lakje dat in jouw collectie thuishoort.

CHANEL FALL-WINTER COLLECTION 2023 LE VERNIS - 127 Fugueuse - €32,-

Hot pink

Zijn we al van de Barbie rage af? Nope! Felroze kleuren gaan we nog wel eventjes blijven zien, ook in de herfst. Wij zijn fan!

Essie Original Roze & Paars tinten - 27 watermelon - €9,99

Eggshell wit

Last but not least, hebben we een elegante neutrale kleur om ons lijstje mee af te sluiten. Eggshell is een prachtige natuurlijke kleur voor op je nagels.

OPI Me, Myself and OPI Collection Nail Laquer - NLS003 Blinded By The Ring Light - €18,-
Bron: Vogue
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top