Nagellak

Ben jij ook fan van chrome nagels? Zo voer je de look thuis uit

Ben jij ook fan van chrome nagels? Zo voer je de look thuis uit

Chrome nagels zijn helemaal in en ze zijn prachtig! Helaas is het niet de makkelijkste manicure om thuis te doen. Je hebt er specifieke materialen voor nodig en daardoor is een tripje naar de nagelsalon vaak de enige optie, of niet? Met deze hack kun je thuis de look bereiken.

Chrome nagels

Chrome nagels zijn hot! De look is simpel maar ontzettend mooi. Voor chrome nagels heb je chrome poeder nodig. Dit poedertje werk je in de nagels voor het prachtige chrome effect. Vanwege dit feit is het een look die je enkel kunt bereiken door naar een nagelsalon te gaan. Maar wij snappen helemaal dat dit in verband met budget of tijd niet altijd haalbaar is. Wil jij wel graag deze prachtige nagels thuis maken? Lees dan vooral verder want wij hebben de perfecte lifehack voor jou.

Oogschaduw als chrome poeder

Om mooie chrome nagels te krijgen heb je niet per se chrome poeder nodig! Als je een beautylover bent, heb je namelijk vast wel oogschaduw in huis. En dan hebben we het specifiek om glanzende oogschaduw, of nog specfieker: een duochrome oogschaduw. Ga hiervoor even op zoektocht door je oogschaduwcollectie. Een duochrome oogschaduw herken je door de manier waarop het verandert in het licht. Een duochrome oogschaduw verandert namelijk van kleur afhankelijk van het licht waarin je het plaatst.

Om met deze manicure te beginnen heb je eerst een basecoat nodig. Breng deze aan zoals je normaal gesproken ook zou doen en laat dit helemaal drogen voordat je doorgaat naar de volgende stap. Breng vervolgens een lichte basis aan. Deze kun je het beste matchen met de oogschaduw die je gaat gebruiken. Gebruik je bijvoorbeeld een roze oogschaduw, ga dan voor een lichtroze nagellak. Je hoeft hier enkel één dun laagje van aan te brengen. De oogschaduw gaat er tenslotte overheen dus dit hoeft zeker niet perfect te zijn. Wacht tot de nagellak bijna droog is maar nog niet helemaal. Dit is de sleutel tot succes voor deze look. Pak een platte oogschaduwkwast en pak hier een beetje oogschaduw mee op. Breng dit aan op je nagels en zorg ervoor dat je de oogschaduw goed in de nagels werkt. Breng tot slot een glanzende topcoat aan om de nagels af te maken en je bent klaar! Het effect dat je krijgt hangt volledig af van de oogschaduw die je gebruikt, dus wees creatief en speel met verschillende effecten tot je er eentje vindt waar je verliefd op wordt

Bron: Byrdie
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top