Nagellak

Dit zijn de leukste nageldesigns voor de herfst

Dit zijn de leukste nageldesigns voor de herfst

Nu de temperaturen weer zijn gezakt, kunnen we nu toch eindelijk zeggen dat het herfst is. En bij de herfst hoort natuurlijk herfstachtige mode! Denk hierbij aan sjaals, comfortabele truien en enkellaarsjes. En wat mag er ook niet ontbreken bij een herfstachtige outfit? Juist, herfstachtige nagels! Dit zijn onze favoriete designs.

Spelen met bruintinten

Bruine nagels, dat klinkt misschien niet erg aantrekkelijk. Toch zien we in de herfst ontzettend veel leuke nageldesigns voorbij komen die gebruikmaken van de kleur bruin. Ga bijvoorbeeld voor French nails met bruintinten. Het gebruik van deze kleur is terug te koppelen aan de latte nails trend die we de laatste tijd veel zien!

Het is nooit te vroeg voor Halloween

Halloween komt steeds dichterbij en wat ons betreft is het nooit te vroeg voor Halloween nagels! Maak een spooky design op je nagels om spooky season te verwelkomen. Ga voor spookjes of bloederige French tips!

Tortoise shell nagels

Tortoise shell nagels zien we al vele jaren terugkomen. En dat snappen wij helemaal want deze nagels zijn ook ontzettend leuk. Het is een classy look die best makkelijk zelf uit te voeren is! Verdun je nagellak met een beetje nagellakremover om de mooie overgangen tussen de kleuren te creëren. Maak je het jezelf liever makkelijk? Ga dan bijvoorbeeld voor nagelstickers.

Ga voor goud(en details)

De kleur goud zien we deze herfst ook veel terugkomen op de nagels. Maar we gaan deze keer niet voor volledig gouden nagels. We zien de kleur goud juist terug in de details van nageldesigns. Lak je nagels bijvoorbeeld met een donkerdere kleur en maak met een gouden lak mooie details zodat deze er echt uitspringen. Een beetje bling op de nagels kan wat ons betreft nooit kwaad!

Herfstachtige tinten

Hou jij je nagels liever simpel? Dan zijn er genoeg herfstachtige tinten die je kunt dragen voor deze tijd van het jaar. Rood is de modekleur van deze herfst, dus dat is sowieso een hele goede optie! Er zijn verschillende tinten rood waar je uit kunt kiezen, denk aan bordeauxrood of wijnrood. Is rood niet helemaal jouw smaak? Dan zijn kleuren zoals donkerblauw, donkerpaars of bosgroen ook erg geschikt voor de herfst.

Simpele maar effectieve nail art

Tot slot kunnen we natuurlijk de echte nail art liefhebbers niet laten zitten. We zien deze herfst veel nail art designs die simpel maar effectief zijn. Denk hierbij aan het toevoegen van een simpel hartje of een samenstelling van lijntjes. Een andere leuke trend die we zien is iedere nagel een andere kleur of een ander design geven.

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top