Nagellak

Dit zijn de leukste pedicures om te showen in je sandalen deze zomer

Dit zijn de leukste pedicures om te showen in je sandalen deze zomer

Het is nog zomer en dus kunnen we onze favoriete sandalen en slippers dragen. Bij open schoenen horen verzorgde teennagels. Ben jij nog op zoek naar pedicure inspo? Dit zijn de leukste pedicures om te showen in je sandalen deze zomer.

Felle kleuren

Bij een pedicure is er iets minder ruimte voor creativiteit dan bij een manicure, maar dit is helemaal geen probleem! Lak je teennagels in een lekker opvallend kleurtje. De modetrends van 2023 draaien om opvallen! Je teennagels hoeven dus zeker niet te ontbreken. Ga voor een felle neonkleur of een pasteltint. Je kan je felle kleur ook combineren met de volgende pedicure ideetjes!

Maak een statement met je grote teen

Je teennagels zijn kleiner dan je nagels op je handen. Voor nail art is er dus een stuk minder ruimte, maar dat hoeft de pret niet te bederven. Ga voor een nail art design waarbij je grote teen de show steelt. Maak van je grote teen een statement nagel aangezien deze nagel het grootst is en dus het meeste opvalt. Om de rest van je tenen alsnog te betrekken bij je nail art, kun je je andere nagels matchende kleurtjes geven of iedere nagel een andere kleur geven. Omdat nail art uitvoeren op je tenen nou niet bepaald makkelijk is, raden we aan om je teennagels professioneel te laten doen, of om stickers te gebruiken. Dit scheelt je straks een hoop frustratie!

French nails

French nails gaan nooit uit de mode, voor je handen niet maar ook voor je tenen niet. Ga voor een klassieke pedicure en kies voor een natuurlijke french tip. Wil je liever wat meer opvallen? Ga dan voor een gekleurde french tip of combineer de french tip met een nail art design!

Pedicure dont's

We hebben het al gehad over de leuke designs die je wel uit kunt voeren, maar hierbij komen een paar haken en ogen kijken. Deze dingen kun je namelijk beter niet doen als je jezelf een mooie pedicure geeft.

Laat je teennagels niet te lang groeien

Lange teennagels zijn een no go. Ze kunnen je enorm veel pijn opleveren als je je teen stoot en het ziet er onverzorgd uit. Knip je teennagels dus voordat je ze gaat lakken.

Ga niet voor donkere kleuren

Het is zomer! In de zomer moet je juist lekker opvallen met felle en vrolijke kleurtjes. Laat de zwarte lak dus lekker staan en kies voor een vrolijker tintje

Probeer geen nail art te doen op al je teennagels

Zoals we eerder al zeiden, nail art uitvoeren op al je teennagels is echt een ramp. Bespaar jezelf de moeite en de frustratie en sla deze trend over.

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top