Nagellak

Neon groene nagels zijn in: dit is hoe jij deze kleur kunt rocken

Neon groene nagels zijn in: dit is hoe jij deze kleur kunt rocken

Neon tinten zijn helemaal in deze zomer. We zien ze terug in de mode, make-up en ook op onze nagels. Een kleur die we vooral veel gaan zien de komende maanden is neon groen. Dit lijkt misschien een best intimiderende kleur om op je nagels te dragen. Daarom geven wij jou de leukste inspiratie om deze look te rocken deze zomer!

Neon groene French tips

French tips zijn een klassiek nageldesign die met bijna iedere kleur wel goed staat. Ook met neon groen is dit een opvallende look. Je combineert een klassiek design met een hippe kleur. Onze favoriete neon groene lak is de kleur So Fly van ORLY. Breng een neutrale basis aan op de nagel om de focus op de groene tips te leggen. Je kan het design uitbreiden door middel van glitter of steentjes!

Color blocking

Eerder zeiden we al dat neon kleuren in waren. Dus waarom zou je het dan eigenlijk alleen bij groen houden? Neonkleuren gaan over het algemeen goed met elkaar samen. Combineer de groene lak bijvoorbeeld met oranje, geel, roze of blauw. Wees vooral lekker creatief!

Nail art op een neutrale basis

Neon groen is natuurlijk een vrij opvallende kleur. Dit maakt het de perfecte kleur om te gebruiken voor nail art. De beste manier om je neon groene art er echt uit te laten springen, is door de art aan te brengen over een neutrale basis. Dit is een lakje dat vrijwel dezelfde kleur heeft als je natuurlijke nagels. Probeer hiervoor bijvoorbeeld de Essie Gel Couture lak in de kleur Polished and Poised. Breng vervolgens met een dun kwastje en je neon groene lak, je nail art naar keuze aan. Je kunt gaan voor vlammen, streepjes, stipjes, alles kan!

Verschillende groene tinten combineren

Als jij een liefhebber bent van de kleur groen, hoeft neon natuurlijk niet de enige tint te zijn die je gebruikt in je nail art. Gebruik je neon groene kleur bijvoorbeeld als de basis van je art en gebruik andere tinten groen hier overheen, of juist andersom. Combineer je neon groene lak bijvoorbeeld met Grass Never Greener van Essie.

Volledig groene nagels

Tot slot kun je natuurlijk ook de meest gewaagde optie dragen: volledig neon groene nagels! Het is opvallend maar wel lekker simpel. Breng eventueel glitter, steentjes of juist een matte topcoat aan om je manicure af te maken. Wij zijn fan van de matte topcoat van Néonail.

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top