Oogmake-up

Zó gebruik je groene oogschaduw in je make-up look

Zó gebruik je groene oogschaduw in je make-up look

Groene oogschaduw is niet een kleur die je zomaar aanbrengt. Maar mocht je voor een opvallende ooglook willen gaan, dan is deze prachtige kleur méér dan geschikt. It makes your eyes pop. Om jou op weg te helpen geven we je een overzicht. Dit is hoe je je ogen makkelijk decoreert met groene oogschaduw.

Hoe doe je het?

Breng een donkergroene kleur aan de buitenkant en de binnenhoek van je oogleden aan. Blend het goed uit: ook boven je oogleden. Pak een gouden shimmery gouden oogschaduw om glamour te creëren. Dit doe je met je vingertop of een stevig kwastje. Breng de kleur in het midden van je oogleden aan. Ga voor een donkerdere kleur op de binnenhoek en buitenhoek van je oogleden. Doe dit ook onder je ogen. Breng dezelfde gouden glitterkleur in het midden aan. Ga voor een winged eyeliner. Versier je wimpers met mascara. Wil je een dramatischere look? Kies dan voor volle nepwimpers!

@maggieanne.n @hudabeauty Emerald Obsessions Palette 🤩💚 #hudabeauty #greeneyeshadow #eyeshadowtutorial ♬ positions x rules DJ Lilli - DJ LILLI

 

Gebruik de volgende producten om je look af te maken:

Major Love Eye Shadow Palette €21,00

Too Faced Eyeshadow Palette

Morphe Eye Got This Penselenset €11,70

Eye got this

Queen Tarzi Luxury Lashes Ella 3d wimpers €14,96

queen tarzi

NYX Epic Wear Liquid €8,34

NYX eyeliner

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top