Nagellak

Dit zijn de leukste watermeloen nageldesigns om uit te proberen deze zomer

Dit zijn de leukste watermeloen nageldesigns om uit te proberen deze zomer

Als we aan zomers fruit denken, denken wij direct aan watermeloen! Nu het zomer is, kunnen we wel een zomerse look gebruiken, ook op onze nagels. Wil jij jouw nagels ook een zomerse look geven? Dit zijn de leukste watermeloen nageldesigns om uit te proberen deze zomer.

Volledige watermeloen nagels

Laten we beginnen met de meest opvallende watermeloen nagels. Voor dit design tover je je volledige nagel om tot een watermeloen. Je kan ervoor kiezen om de groene rand onderaan of bovenaan je nagel te plaatsen. Wij raden aan om te beginnen met de roze kleur aanbrengen over de hele nagel. Gebruik vervolgens een dun kwastje om de zwarte pitjes aan te brengen. Breng tot slot met een groene lak, de rand van de watermeloen aan. Je kunt dit design toepassen op al je nagles, of op een van je nagels als accent nagel. Lak de rest van je nagels dan met de roze lak om de look af te maken.

Stickertjes

Nail art kan best lastig zijn. Het is veel priegelwerk en watermeloentjes op je nagels tekenen is niet erg makkelijk. Om het jezelf makkelijker te maken, kun je gebruik maken van stickertjes. Lak hiervoor eerst je nagels met een doorzichtige roze kleur. Zodra de lak droog is kun je de stickertjes aanbrengen. Breng tot slot een topcoat aan om je stickertjes op hun plek te houden. Breng de stickertjes aan op al je nagels, of combineer de look met een van de andere designs.

Subitele watermeloen nagels

Ga jij liever voor een subtielere look die geïnspireerd is door watermeloenen? Ga dan voor een doorzichtige roze lak en combineer deze met een korte groene french tip. Deze nagel look is lekker simpel, maar ook erg vrolijk en zomers. Deze look werkt het beste voor kortere nagels.

Colour blocking

Om de watermeloen look nog meer te versimpelen, kun je ook gaan colour blocken. Lak bijvoorbeeld je nagels om en om roze en groen. Je kan deze look ook iets uitgebreider aanpakken en bijvoorbeeld je ene nagel te veranderen in de rand van de watermeloen en de andere in het vruchtvlees. Of voeg een watermeloen design toe als accent nagel en lak de rest van je nagels groen en roze.

Watermeloen french tips

We hebben het natuurlijk al even over french tips gehad, maar je kunt ook het watermeloen design gebruiken als french tip! Lak hiervoor eerst je nagels met een doorzichtige lak. Gebruik een klein kwastje en een ronde beweging om de roze basis van de french tip aan te brengen. Voeg daarna met een dotting tool of dun kwastje de zwarte pitjes toe en maak de look af door met een dun kwastje, een groen randje te maken aan de onderkant van je nagel.

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top