Nagellak

Fombré nails: dé nageltrend van deze zomer

Fombré nails: dé nageltrend van deze zomer

Staat er binnenkort weer een nieuwe nagelafspraak op de planning? Dan heb je geluk, want na het lezen van dit artikel weet je precies voor welke nagels je wil gaan. We hebben het natuurlijk over de Fombré nails (French Ombré nails), dé nageltrend van deze zomer. Au naturel, it is!

Fombré nails, dé nageltrend van deze zomer

Waar je in de zomer zou verwachten felle en sprekende nagels te hebben, doen we dat in de zomer van 2024 helemaal anders. We brengen de term less is more terug, want de nageltrend dit jaar is de Fombré nails. Oftewel, de French Manicure Ombré nails of Babyboom nagels.

De traditionele Babyboom nagels heeft een lichtroze tint die langzaam overloopt in wit. Net als een French Manicure, dus, maar dan met een fade, in plaats van een rechte lijn tussen de twee kleuren. Super natuurlijk ziet het eruit, maar ook hartstikke verzorgd. Daarnaast kennen we de French Manicure als klassiek en elegant, bij de Babyboom heb je hetzelfde, maar dan met een nieuwe, andere twist!

Stylen in de zomer

Of je nu helemaal naturel gaat met je nagels (je eigen nagelbedden) of dat je kiest voor acryl, de Fombré nagels passen overal bij. Deze zomer hoef je je dus geen zorgen te maken of je nagels wel matchen met je kleding, want natuurlijke nagels staan overal prachtig bij. Dat wordt flaneren op het strand met je mooie nagels...

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top