Nagellak

Deze onzichtbare French tips zijn de leukste variatie op deze klassieke look

Deze onzichtbare French tips zijn de leukste variatie op deze klassieke look

French tips kennen we allemaal wel. Het is een klassiek nageldesign dat geschikt is voor iedere gelegenheid. Maar ken je ook de nieuwste variant van deze look? Onzichtbare French tips zijn in. Dit zijn onze favoriete variaties.

Lees ook: De zomer komt steeds dichterbij: dit zijn onze favoriete nageldesigns

Wat zijn onzichtbare French tips?

Wacht, voordat we het over verschillende variaties op deze trend kunnen hebben, moeten we weten wat het eigenlijk is. Een traditionele French tip legt nadruk op het natuurlijke kleurverschil dat je ziet op je nagels. De tips, ofwel de lengtes, worden wit en de rest van de nagel blijft een natuurlijke rozetint. Bij een onzichtbare French tip krijgt de look een moderne twist. Hier wordt de lengte van de nagel niet helemaal ingevuld, maar omlijnd. De hele nagel krijgt eerst een laagje van een doorzichtige, natuurlijke lak. Vervolgens wordt de lengte geaccentueerd met een unieke, onzichtbare French tip. Heb je er al een beeld bij? Dit zijn onze favoriete variaties.

Red nail theory, maar dan anders

Als je het afgelopen jaar op TikTok hebt gezeten, dan ben je bekend met de red nail theory. Rood is en blijft dan ook een populaire kleur voor alle soorten manicures. Ook voor deze look is het een hele leuke optie. Je kan de look ook afwisselen door bijvoorbeeld een klassieke French tip af te wisselen met de onzichtbare variant.

Twee tonen

Een onzichtbare French tip hoeft zeker niet maar een kleurtje te hebben. Je kan spelen met verschillende toffe kleurencombinaties. Ga voor een cool contrast of voor kleuren die elkaar versterken.

Ga voor de hele regenboog!

Twee kleuren is misschien een statement, maar wat dacht je van alle kleuren! Wissel de kleuren af per nagel voor een toffe Pride manicure.

Hadden we het al over glitter gehad?

We hoeven je niet meer uit te leggen dat glitter ook een optie is toch? Voor het geval dat je er nog niet aan had gedacht, glitter is een hele coole manier om deze look eigen te maken. Dit maakt de manicure extra leuk voor feestjes, bruiloften of andere formele gelegenheden.

Ga voor klassiek wit

Bij klassieke French tips zien we vaak een witte nagel. Deze modernere variant geeft de look een unieke twist, maar je kan de look alsnog op een klassieke manier aanpakken. If it ain't broke don't fix it!

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top