Fashion

Sensofresh: kleding weer fris zonder te wassen

Sensofresh: kleding weer fris zonder te wassen

Je hebt kleding een dagje gedragen, maar het is net niet vies genoeg om te wassen. Herken je deze situatie? Maar wat kunnen we er tegen doen? Dan hebben wij een oplossing voor je. Met de stand Sensofresh op je wasmachine heb jij je kleding weer fris zonder ze te wassen. Hoe dit zit gaan wij je vertellen.

Sensofresh

Dat ene topje heb je aangehad vandaag en er hangt een bepaalde geur in. Toch wil je hem niet gaan wassen, want dit vind je een beetje onzin. Met de Sensofresh knop op de wasmachines van Siemens heb je binnen no time weer frisse kelding. Zeg maar dag tegen onaangename geueren zoals sigarettenrook of keukengeuren. Door het gebruik van actieve zuurstof worden je kleren weer heerlijk fris. Er wordt geen gebruik gemaakt van water. Wil je nou een fris colbert hebben? Dan hoef jij niet meer naar de stomerij. Met Sensofresh is die net zo fris en dat in 30 minuten.  Het scheelt toch weer in je portemonnee.

 

Actieve zuurstof

Door de actieve zuurstof in de wasmachine worden geuren geneutraliseerd. Heb je nou een feestje of een etentje en je wilt de andere dag dezelfde kleren weer aan? Geen probleem! Met Sensofresh kun jij de volgende dag deze kleding weer aan. De onaangename geuren in je kleding worden effectief geneutraliseerd. Tijdens het wasprogramma ontstaat er een damp waarmee de kleding wordt behandeld. Geuren neutraliseren en de resterende actieve zuurstof wordt via een luchtstroom naar de filter afgevoerd. Deze wordt weer omgezet in schone lucht. Je kleding ruikt meteen fris en je kan het gelijk aantrekken. Dit scheelt je gewoon enorm veel waswerk, maar ook het drogen en strijken.

 

Kleding dat niet gewassen mag worden

Het Sensofresh systeem is ideaal te gebruiken voor kelding dat niet gewassen mag worden. Denk aan colberts, zijde sjaals en wolle truien. Het wasgoed krijgt de verzorging die die nodig heeft en je hoeft er niks chemische bij toe te voegen. Een ander voordeel is ook nog dat je de kleding niet eerst hoeft te drogen. Je kan de kleding meteen dragen. Ideaal toch?

 

Naast de Sensofresh optie zijn er nog veel meer mogelijheden op de wasmachine. Zo kun je voor een extreem kort programma gaan of je gaat voor een programma die speciaal voor wol of een donkere was is. Het is allemaal mogelijk. Maak het je vooral niet te moeilijk. De verschillende standen zitten niet voor niks op de wasmachine. Mooi gebruik van maken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Bron: Siemens-home.bsh-group.com
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top