Fashion

Deze prachtige hoeden beschermen je tegen de zon

Deze prachtige hoeden beschermen je tegen de zon

De temperaturen worden weer een stukje hoger en de zon begint weer te schijnen! De zomer komt er dus weer aan. Dat betekent dat we zomer garderobe weer uit de kast kunnen trekken. Een essentieel item om te hebben tijdens de zonnige zomerdagen is een fijne hoed. Hoeden beschermen zowel je ogen als je hoofdhuid tegen de zon, wat altijd enorm van pas komt tijdens de zomer. Dit zijn de leukste hoeden die jou beschermen tegen de zon.

Mango Tweekleurige Hoed van Natuurvezel

Voor onze eerste hoed, konden we de klassieke zonnehoed natuurlijk niet laten liggen. Deze klassieke hoed gaat nooit uit de mode en is daardoor een tijdloos item. Deze prachtige hoed van de Mango staat perfect bij iedere strandoutfit en houdt jouw gezicht beschermd terwijl jij heerlijk een boekje leest in je bikini.

Tweekleurige hoed van natuurvezel - €39,99

Barts Hibiscus hoed van papier

Als jij houdt van een boho style, dan is past deze hoed absoluut in jouw garderobe thuis. Deze papieren hoed van Barts is van papier gemaakt en is daardoor lekker ligt voor extra comfort. Deze hoed staat ontzettend leuk bij een maxi jurk of bij jouw favoriete denim shorts.

Barts Hibiscus hoed van papier - €49,99

Stradivarius Hoed met brede rand

Hou jij meer van een hoed met een lichter kleurtje? Dan is deze hoed van Stradivarius zeker iets voor jou. Deze hoed bedekt iets meer van je hoofd zodat deze goed beschermd is tegen de felle zon. Een hoed zoals deze staat erg mooi bij dames met een wat langer gezicht! Combineer de look met jouw favoriete zomerse jurkje of playsuit, of draag deze hoed tijdens een gezellig stranddagje.

Stradivarius Hoed met brede band - €19,99

Boohoo Strooi Cowboyhoed

Cowboyhoeden zijn helemaal in! Je ziet ze tegenwoordig vooral veel bij concerten en op festivals. Maar wat nou als je een zonnehoed en een cowboyhoed combineert? Dan krijg je deze modieuze accessoire. Combineer de outfit met een paar cowboylaarzen en een zomers jurkje voor een complete look.

STRAW WESTERN TOGGLE COWBOY HAT - €22,-

Mango Hoed van natuurvezels - blauw

Een hoed dragen is vrijwel altijd een fashion statement, maar met deze hoed van de Mango maak je geheid een statement. Deze blauwe hoed is lekker over de top en opvallend. Deze hoed is erg leuk om te dragen naar festivals of om gewoon lekker op een bedje te liggen aan het zwembad deze zomer. Is blauw niet helemaal jouw kleur? Dan is deze hoed ook te verkrijgen in het beige of in het zwart.

Hoed van natuurvezels - €59,99
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top