Fashion

Ga jij deze zomer naar een festival? Dit is de leukste outfit inspiratie

Ga jij deze zomer naar een festival? Dit is de leukste outfit inspiratie

De zomer staat voor de deur! Heb jij al kaartjes gescoord voor je favoriete festivals? Zo ja, dan ben je waarschijnlijk al hartstikke druk met het plannen ervan. Wat moet je allemaal meenemen, maar vooral: wat doe je aan? Wij helpen je op weg met de leukste outfit inspiratie.

Opvallende topjes

Dit jaar draait alles om opvallen tijdens dit festivalseizoen. Jouw outfit mag dus zeker de show stelen dit festivalseizoen! Ga voor glitter en glamour, neonkleuren of printjes. Niks is te gek!

Boohoo BLOEMEN MALIËNKOLDER TOP - €60,-
Sandro Crop top in linnenblend met pofmouw • Neongroen • - €155,-

Cowboylaarzen

Cowboylaarzen zijn al een tijdje in, maar zeker tijdens het aankomende festivalseizoen gaan we ze veel terugzien. Deze trend is erg makkelijk te combineren met de andere trends op dit lijstje. En als je helemaal uit wil pakken, kun je ook nog een bijpassende cowboyhoed uit de kast trekken!

Stradivarius Fantasy Cowboylaars - €65,99
Boohoo GEBORDUURDE COWBOYLAARZEN MET GESP DETAIL - €100,-

See-through

In 2023 kijken we niet meer gek op van outfits die iets meer huid laten zien. Dit jaar gaan we voor jurkjes en topjes die doorschijnend zijn of lekker veel cut-outs hebben zodat jij jouw prachtige lichaam kan showen. Combinneer de look met simpele asseccoires en de het juiste ondergoed waar jij je comfortabel in voelt. Vergeet je alleen niet in te smeren!

Boohoo GERECYCLEDE GEHAAKTE MAXI STRAND JURK MET LAAG UITGESNEDEN RUG - €60,-
Stradivarius Kanten midi-jurk in lingerielook - €39,99

Matchende setjes

Als setjes maken niet helemaal jouw ding is, dan kun jij rustig achterover leunen dit festivalseizoen. Matchende setjes zijn namelijk helemaal in! Dus jij hoeft je nooit meer zorgen te maken over het maken van de perfecte combinatie van items. Style je matchende setje met opvallende sieraden en schoenen en probeer eens iets nieuws uit met je make-up!

Boohoo BAGGY PAISLEY PRINT OVERHEMD, SHORTS EN HOOFDSJAAL - €50,-
Boohoo Gekreukelde Blouse Met Korte Mouwen, Shorts En Elastiekje Set - €50,-

Pailletten 

We hadden het eerder al over lekker opvallen tijdens het aankomende festivalseizoen. En een ding mag dan eigenlijk ook niet ontbreken: pailletten. Deze zomer gaat om glitter en glamour! Combineer jouw hippe en opvallende outfit met simpele asseccoires en verwerk glitter in je make-up voor wat extra bling! Deze zomer ga je stralen!

Boohoo Shard Sequin Split Hem Mini Skirt  - €50,-
Boohoo Premium Mini Jurk Met Spiegel Schijfjes - €149,-
Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top