Beauty

Dit is de oogmake-up festival trend van 2017

Dit is de oogmake-up festival trend van 2017

The sun is out! En daardoor krijgen wij gelijk weer zin in festivals. Het leuke aan festivals is dat je niet alleen op het gebied van je outfit, maar ook met je make-up best wel een beetje uit mag pakken. Probeer bijvoorbeeld iets anders met je oogmake-up. Met onderstaande make-up looks ben jij deze zomer helemaal on trend en het is makkelijker dan je denkt.

Een festival is het moment om je veilige zwarte eyeliner eens te vervangen voor een gekleurde variant. En waarom niet ook je jukbeenderen versieren met een paar vrolijke dots? Op make-up gebied is niks te gek! De keuze is dus volledig aan jou: haal je alles uit de kast of ga je toch liever voor een subtiele look? Voor beiden hebben wij de perfecte eyeliner: de L'Oréal Infallible Gel Grayon. Met deze eyeliner tover je binnen no time een festival proof look tevoorschijn. Komt er een regenbuitje langs of dans (en zweet) je de hele nacht door? Geen zorgen, de eyeliner is waterproof en blijft 24 uur zitten. Bye bye make-up worries!  Wij gingen alvast experimenteren met de gekleurde Gel Crayon eyeliners. Laat je inspireren door de onderstaande lookjes.

Breng een lichte kleur aan in je waterlijn, zoals Uptown Beige. Dit zorgt ervoor dat je ogen groter lijken. Hello Bambi!

Vind jij een zwarte eyeliner te hard staan? Kies dan voor een grijze variant, deze zachtere kleur staat namelijk iedereen. Ga je voor een echte festival look? Teken dan wat stippen boven of onder je wenkbrauw. De koperkleurige gel eyeliner Super Cooper is hier perfect voor. Festivalproof, check!

Je kunt ook je vertrouwde zwarte winged eyeliner een update geven. Breng een andere kleur aan de onderkant van je wing aan, hierdoor leg je nog meer de nadruk op je ogen.

Wil jij kleur geven aan je make-up look? Kies dan eens niet voor zwart! Maak een winged eyeliner in een andere kleur. Tip: Heb jij blauwe ogen? Dan is de I've got the blue echt iets voor jou, deze kleur zorgt er voor dat je ogen er nog meer uit springen!

Nog meer kleur! Je kan natuurlijk meerdere kleurtjes in je look verwerken. Plaats een gekleurde lijn in je arcade boog.

 

De gel crayon eyeliner is te verkrijgen in negen kleuren. Doordat de eyeliner bestaat uit gelpigmenten is hij supersterk gepigmenteerd. Hierdoor kan je ook gemakkelijk een vloeiende lijn creëren. Slijp de punt regelmatig om een nog scherpere wing te creëeren.

Festival hair trend

En ook op haargebied is veel kleur the answer. Roze, blauw of unicorn hair we gaan het allemaal op festivals voorbij zien komen. Lees hier hoe je zelf je haar supermakkelijk kleurt voor één dag.

 

Wat vind jij van deze festival trends? Laat het ons weten!

Beeld: Instagram @lorealhair, @lorealmakeup, Trend Alert. Camera: Canon EOS 700D
Deel dit artikel
Back to top