Haarverzorging

Nieuwe haartrend: prachtige red velvet lokken

Nieuwe haartrend: prachtige red velvet lokken

New trend incoming! De lente gaat bíjna van start. Nog eventjes wachten en we kunnen de eerste zonnestralen weer op onze huid voelen, geen dikke jas meer als we de straat op willen én fijne renewed vibes. En om deze renewed vibes helemaal te channelen hebben wij een nieuwe trend voor je haren gevonden: de red velvet look. 

Eindelijk weer lente

We weten niet wat het is, maar de overgang van de koude winter naar een zachte lente doet wat met je. Je kunt eindelijk van je zogeheten winter low afkomen en al je energie stop je in het feit dat de zomer eraan komt. Time for a change, want alleen zo komen we van de koude wintersfeer af. Je kunt dit doen door middel van een heerlijke shopsessie, maar wat dacht je van nieuw haar? 

Of in ieder geval... een nieuwe haarkleur.

Red velvet lokken

Deze lente stappen we niet alleen naar buiten in het lekkere weer, maar ook buiten onze comfortzone. We willen bold zijn dit voorjaar en dat kunnen we doen met dé perfecte nieuwe haarkleur: de red velvet look. Want, guess what: dit is dus niet alleen een heel lekker toetje. De kleur is voor je haren een prachtplaatje en laat jou sowieso de show stelen, waar je ook bent. 

De red velvet look is anders dan een 'normale' rode haarkleur, omdat je bij deze look ook een schaduw kunt vinden, wat weer zorgt voor meer diepte en luxe. Door de blauwe tint die eronder valt wordt je haar zo direct meer volumneus en aanwezig. 

Opvallend

Als je je haren nog nooit in een opvallende kleur hebt geverfd, dan begrijpen we dat zo'n rooie dos opeens best overweldigend kan zijn. Toch is het bij de red velvet look een 'donkerdere' kleur dan bijvoorbeeld een vol rode haar kleur (niet ginger, maar echt rood). Door alle dimensie lijkt het net echt en imagine: die prachtige lokken bij al die leuke lente-outfits? We can't wait. 

Nog niet helemaal overtuigd van deze toffe look? We hebben natuurlijk weer wat inspiratie foto's voor je op een rijtje gezet. Die kun je overigens ook prima aan je kapper laten zien. Maak jij binnenkort ook een afspraak?

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top