Fashion

Deze trendy huispakken zijn perfect voor een weekendje bankhangen

Deze trendy huispakken zijn perfect voor een weekendje bankhangen

Ah, het is weekend! Tijd om even lekker tot rust te komen en op de bank te hangen. Maar het feit dat je thuis zit, hoeft niet te betekenen dat je er niet comfy en modieus bij kunt lopen. Dit zijn de leukste huispakken voor een weekendje bankhangen, die je geen flashbacks geven naar het Roy Donders huispakken tijdperk.

Boohoo Wardrobe Essentials Trainingspak

De tekst op de trui van dit trainigspak heeft zeker geen ongelijk: een trainingspak is een wardrobe essential! Deze set bestaat uit een trui en een bijpassende joggingbroek waarin jij heerlijk onderuit gezakt je favoriete serie kunt bingen.

Wardrobe Essentials Trainingspak Met Trui En Tekst - €76,-

Hunkemöller Velours Huispak

Voor wie houdt van een Y2K aesthetic, zijn er de velours huispakken van Hunkemöller! Deze sets bestaan uit een velours trui en joggingbroek en zijn beschikbaar in verschillende kleuren waaronder blauw, groen, rood en zwart. Dus voor wie zich even een dagje als Paris Hilton wil voelen, is dit het huispak voor jou! That's hot!

Hunkemöller Velours Top - €29,99

Boohoo Geborduurd Trainingspak

Ben jij niet vies van een beetje roze? Of nou ja, heel veel roze? Dan is dit het huispak voor jou. Deze oversized hoodie en joggingbroek zijn lekker opvallend, want ook als je thuis bent mag je de show stelen! Daarnaast is dit huispak van de petite collectie van Boohoo, dus perfect voor de meiden met korte benen.

Petite Geborduurd Ofcl Trainingspak - €90,-

Boohoo Tie Dye Trainingspak

Voor de tie dye liefhebbers, is er dit fijne trainingspak. Dit trainingspak bestaat uit een hoodie en een bijpassende joggingbroek. Tie dye was in de vorige eeuw extreem populair, vooral in de jaren '80! Zie dit daarom als een teken om eens een leuke film uit dit decennium terug te kijken op je bankhangdag.

Tie Dye Trainingspak - vanaf €40,-

La Pèra Petrol Vrijetijdspak

Dit huispak is perfect voor wie houdt van een monochromatische look. Dit setje bestaat uit een trui en joggingbroek. De stof van dit huispak is heerlijk zacht, wat hem perfect maakt voor een dagje bankhangen! In dit pak kun je heerlijk oneindig door Tiktok scrollen op de bank!

La Pèra Petrol Vrijetijdspak - Joggingpak - Huispak - Home wear - Dames - €49,95

Boohoo Trainingspak met T-shirt en Shorts

Draag jij liever iets luchtigers op jouw bankhangdagje? Dan is dit trainingspak van Boohoo echt iets voor jou. Dit groene pak bestaat uit een T-shirt en een korte broek. Deze is ook top voor weekendjes in de zomer.

Petite Dsgn Studio Trainingspak Met T-Shirt En Shorts - €60,-
Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top