Lifestyle

5 x de meest romantische Valentijnsdag films op Netflix

5 x de meest romantische Valentijnsdag films op Netflix

Valentijnsdag komt steeds dichterbij en dat betekent natuurlijk dat je alweer volop aan het bedenken bent wat je met jouw lover gaat doen deze dag. Wil je lekker thuisblijven of zoek je mogelijkheden om er budget proof toch een feestje van te maken? Dan kan een romantische film niet ontbreken!

Bestel wat eten bij jouw favoriete restaurant, zet een romantische (of komische) film aan en kruip lekker dicht tegen jouw geliefde aan. Heb je wat inspiratie nodig voor leuke films? Goed nieuws! Wij hebben research gedaan naar de vijf meest romantische Valentijnsdag films op Netflix!

The Notebook

Als je deze film nu nog steeds niet hebt gezien, is het tijd om 14 februari een plekje vrij te maken. Terwijl de rijke Allison Hamilton op vakantie is in Seabrook, wordt zij verliefd op Noah. Bereid jezelf alvast voor op het einde. Dat is het enige wat ik zeg.

Friends with Benefits

Ben je meer toe aan een typische lachfilm waarbij vermakelijkheid de hoofdrol speelt? Dan is de film Friends with Benefits iets voor jou. Justin Timberlake en Mila Kunis ontdekken dat ze prima wat nachtelijke escapades kunnen toevoegen aan hun vriendschap. Makkelijker gezegd dan gedaan…

Me Before You

De knappe William Traynor is een echte levensgenieter, totdat hij terecht komt in een ongeluk. Hij blijkt verlamd te zijn en ziet het leven allesbehalve rooskleurig in, totdat Louisa Clarck om de hoek komt kijken. Ook dit is zo’n film die je echt een keer gezien moet hebben.

The Best Of Me

We gaan even 21 jaar terug in de tijd. De twee tieners Dawson en Amanda worden stapel verliefd op elkaar tijdens hun middelbare schooltijd. Wanneer de twee elkaar na 21 jaar weer tegenkomen op een begrafenis in hun vroegere woonplaats, komen pijnlijke herinneringen bovendrijven.

Verliefd op Ibiza

We sluiten het rijtje af met een typische Nederlandse klassieker. Op het party-eiland Ibiza vinden er in ieder geval een hoop verschillende gebeurtenissen plaats onder de eilandbezoekers. Er ontstaan nieuwe liefdes en soms gaat het allemaal even niet zoals gehoopt. Genoeg kijkmateriaal tijdens Valentijnsdag dus!

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top