Lichaamsverzorging

Last van droge handen? Dit zijn de fijnste handcrèmes

Last van droge handen? Dit zijn de fijnste handcrèmes

Het is koud buiten. Dat betekent dat je huid wel een beetje extra aandacht kan gebruiken. En dan hebben we het niet alleen over de huid op je gezicht, vooral je handen merken veel van dit koude weer. Heb jij last van droge handen? Dit zijn de fijnste handcrèmes.

Herôme Cosmetics Anti-Aging handcrème

Wist je dat je huidveroudering het eerste op je handen gaat zien? Dan is een handcrème gebruiken met anti-aging helemaal geen gek idee. Deze crème van Herôme bevat ingrediënten die celvernieuwing activeren en je huid beschermen tegen de zon. 

Herôme Hand Cream Extra Anti-Aging - €18,01

OPI Spa Massage cream

Wil jij je handen verzorgen en een heerlijk spagevoel krijgen? Met deze whipped handcrème van OPI kan dat. Deze rijke crème heeft een frisse geur en is speciaal bedoeld voor handmassages. Daarnaast voelt de crème niet vettig aan, wat zeker een pluspunt is.

OPI Pro SpaMoisture Whip Massage Cream - €30,80

Collistar Repairing handcrème

Kunnen jouw handen wel een beetje extra hulp gebruiken? Dan is deze crème van Collistar een goede optie. Deze extra voedende handcrème werkt herstellend en is anti-aging. Ook is deze crème vrij van parabenen, microplastics en sulfaten. Dit maakt deze optie geschikt voor een gevoelige huid.

Collistar Repairing Hand And Nail Cream Night & Day - €25,-

Hello Sunday The one for your hands

Zoals we eerder al zeiden, worden de eerste tekenen van huidveroudering zichtbaar op de handen. Deze handcrème van Hello Sunday bevat SPF 30 om jouw handen goed te beschermen tegen de straling van de zon. Daarnaast bevat dit product aloë vera en hyaluronzuur om je handen heerlijk te verzorgen en hydrateren tijdens deze koude winterdagen.

Hello Sunday The one for your hands - Hand Cream SPF 30 - €12,-

Clinique Deep Comfort handcrème

Als je je handen verzorgt, mag je ook je nagelriemen niet vergeten. Door je nagelriemen goed te verzorgen, blijft je manicure langer mooi en krijg je minder vaak losse velletjes op je nagelriemen. Deze handcrème van Clinique verzorgt niet alleen je handen, maar is ook geschikt voor het verzorgen van je nagelriemen. Twee vliegen in één klap dus! En zoals alle andere producten van Clinique, is deze crème een aanrader voor de gevoelige huid!

Clinique Deep Comfort Hand and Cuticle - €27,50

Rituals The Ritual of Ayurveda hand balm

Last but not least moeten we uiteraard Rituals nog even noemen. Deze handcrème heeft een heerlijke Indische rozengeur die je lekker tot rust laat komen. Daarnaast is dit product erg hydraterend en verzachtend. 

Rituals The Ritual of Ayurveda Hand Balm - handlotion - €10,90 
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top