Nagellak

Trend: Babyboom nagels

Trend: Babyboom nagels

We laten graag onze nagels doen. Als je eenmaal begint, dan kun je bijna niet meer zonder. Alleen vinden we het nog wel eens lastig om de juiste kleur te vinden. Wat dacht je van Babyboom nagels? Een speciale nageltrend die je een keer geprobeerd moet hebben. Dit is waarom.

 

Babyboom nagels

De babyboom nagels staan ook wel bekend als de French ombre. De nagels zijn een variatie op de klassieke French manicure. Bij de French manicure hebben de lichtroze nagels een scherpe witte rand, terwijl er bij de babyboom nagels het roze en wit geleidelijk overlopen. Er ontstaat een soort verloop. De nagels hebben vaak een natuurlijke en rustige uitstraling vergeleken met de traditionele French manicure. Als je van wat meer opvallende nagels houdt, kun je ook voor steentjes of glitters gaan. Daarnaast maak je ook heel gemakkelijk nail art op de babyboom nagels. Je kunt dus flink uitpakken met de nagels. Ga je voor chic, rustig of juist een opvallende look?

 

Voordelen

De babyboom nagels zorgen niet alleen voor een mooie uitstraling, ze hebben ook nog een ander groot voordeel. Je nagels lijken namelijk langer door het ombre effect van de babyboom. Bovendien valt de uitgroei van je nagels minder op, want de basiskleur lijkt erg veel op die van je natuurlijke nagels. Dit is een enorm voordeel voor nagels die snel groeien. Je kunt er dan voorlopig een hele tijd meer vooruit. Ideaal!

 

Zelf maken

Babyboom nagels kun je laten zetten in een salon, maar je kunt ze natuurlijk ook zelf maken. De nagels maak je door gebruik te maken van twee verschillende kleuren gel of acryl. Eerst breng je een laagje witte gel of acryl aan op de bovenste laag van de nagel. Hier maak je ook de nagelverlening mee. Vervolgens breng je een roze laag aan op de onderste helft van de nagel.

 

Verschillende opties

Je kunt er eventueel ook voor kiezen om de babyboom nagels te maken met een speciaal nail-art sponsje. Zo creëer je hetzelfde effect. Dit sponsje gebruik je in combinatie met gellak of gewone nagellak. Op deze manier kun je gemakkelijk prachtige nagels zetten. Vooral handig als je korte nagels wilt houden. De babyboomnagels zijn dus eigenlijk helemaal niet zo heel moeilijk om te maken. Het enige wat je nodig hebt is een roze en witte kleur. Je kunt er ook nog voor kiezen om dip powder of polygel te gebruiken.

 

Bron: Mybeautyday.nl
Beeld: pexels
Deel dit artikel
Back to top