Lifestyle

Deze tattoos ga je overal zien in 2023

Deze tattoos ga je overal zien in 2023

Zit jij ook continue met het idee dat je graag (weer) een nieuwe tattoo wil? Het is bijna een kunstelijke verslaving te noemen en bij elk mooie design dat we op Pinterest, Instagram en TikTok tegenkomen zitten we al bijna aan de telefoon met onze favoriete tattoo-artist. Elk jaar zien we weer allerlei soorten tattoos voorbij komen en ook dit jaar zijn er een aantal designs die we vaker terug gaan zien.

Lees ook: Kleine tattoos om je liefde voor katten te laten zien

Deze tattoos zie je overal terug in 2023

Bij een tattoo heeft natuurlijk iedereen een ander idee als het gaat om wat diegene mooi vindt of zelf wel zou willen hebben. Het is eigenlijk helemaal niet slim om mee te gaan met 'trends', maar het is wel heel leuk om wat inspiratie op te doen voor een tatoeage die je eventueel zelf zou willen laten zetten. Anyway, deze tattoos zie je dit jaar gegarandeerd héél vaak terug.

Microrealistisch

Kleine tatoeages zijn al een aantal jaren heel populair. Rond deze tijd zien we vooral mini-tattoos voorbij komen met het meest gedetailleerde inktwerk. Waarom deze tatoeages zo handig zijn? Je kunt ze bijna overal neerzetten en kansen op spijt ervan hebben zijn een stuk kleiner. Dit jaar zien we ze niet alleen 'standaard' op de armen of enkels, maar is een tattoo achter je oor bijvoorbeeld ook hartstikke hot.

Single line art

Deze is by far onze favoriet. Simpel, classy en prachtig om naar te kijken. Single line tatoeages zijn ook dit jaar weer terug en better than ever. Een bloem of een omlijning van een mooi lichaam of een simpel kunstwerk van bijvoorbeeld je hond. Dit wordt vaak gedaan in een fine line, want een dikkere lijn haalt het lichte, fijne idee van de tattoo weg. De plek voor zo'n single line tattoo? Eigenlijk kan het net als de microrealistische tattoo overal wel neergezet worden. Een plek die wij erg mooi vinden is op je zij of op de achterkant van je arm.

Tijdelijke tattoos

Waar we eerst een beetje lacherig deden om het idee van tijdelijke tatoeages (hallo, we zijn toch geen kinderen meer?), zijn we nu eigenlijk best wel fan. We hebben het natuurlijk niet over plakplaatjes die je in je Happy Meal van de McDonalds krijgt, maar over de prachtige designs die er tegenwoordig voor volwassenen gemaakt worden. Vaak kun je hele boekjes vinden met de mooiste plaktattoos die je ook nog eens heel makkelijk zelf kunt opplakken. Scheelt een heleboel geld én het is heel leuk om mee te experimenteren voordat je misschien een echte tattoo laat zetten...

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top