Nagellak

Deze nageltrends gaan we het meeste zien in het nieuwe jaar

Deze nageltrends gaan we het meeste zien in het nieuwe jaar

Waar we in 2022 vooral onze nagel-inspo bij Hailey Bieber vandaan haalden, heeft 2023 wat anders voor ons in petto. Zo zijn er nieuwe designs, kleuren en hebben we heel wat spannende trends voor de boeg. We hebben de grootste nageltrends van dit nieuwe jaar voor je op een rijtje gezet. 

Lees ook: Lip Gloss nails, dit is het en zo bereik je de look

Dit worden de grootste nageltrends van het nieuwe jaar

Who doesn't love a good manicure. Mede dankzij social media (hi TikTok, Pinterest en Instagram) zijn er steeds meer trends op het gebied van nagellak. Gelukkig kunnen we daar op deze manier ook heel veel nieuwe (en exciting) inspiratie uithalen - en laat dat nu precies zijn wat we zoeken in dit nieuwe jaar. We hebben de tofste trends voor je klaarstaan. Zo kun je direct aan je nailstylist laten zien óf je kunt het natuurlijk allemaal ook zelf proberen. 

Milkyway-nagels

En nee, dan hebben we het niet over dat heerlijke chocolaatje. De witte milkyway-nagels zijn, zoals de naam het al zegt, melkwit van kleur en hebben een beetje een glazy look. Het is een semi-doorzichtige kleur waardoor het zacht blijft en niet direct heel aanwezig is. Toch is dit een nette en verzorgde look, dus als je niet meteen te crazy wil gaan deze (na)winter, dan is dit dé perfecte keus. Eerlijk: dit is toch wel een van onze favoriete nageltrends. 

Gekleurde French tips

De meest tijdloze nageltrend ooit: de French tips. Dit jaar doen we het toch even anders en geven we wat extra spice aan deze Franse manicure. Gekleurde tips zijn namelijk the way to go. En dit blijft niet 'saai' bij één kleur, maar we maken er een leuke regenboogmix van. Dit is helaas wel wat moeilijker om zelf uit te voeren, maar een afspraak bij een nagelstylist als cadeautje voor jezelf kan vast geen kwaad toch...? Wij kijken in ieder geval nú al uit om deze nagels te hebben in de zomer.

Waterverf-nagels

Om je nagels dit jaar wat vaker een extra, artsy boost te geven is de waterverf nageltrend een hele leuke. Hiermee kun je namelijk qua kleuren, designs helemaal los gaan en je artistieke zelf helemaal vrijlaten. Dit is ook een fijne trend om zelf mee te oefenen en daardoor beter te worden in het mooi maken van je eigen nagels (of die van je broertje, zusje of welke vrijwilliger dan ook). 

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top