Haarverzorging

Dit is jouw perfecte kapsel volgens de sterren

Dit is jouw perfecte kapsel volgens de sterren

Voor een nieuw kapsel kijken mensen vaak naar de laatste trends. Al moet dat niet per se natuurlijk, niet iedereen heeft altijd iets met de trends. Ben je toch toe aan een nieuwe hairdo? Check dan eens welk kapsel bij jouw sterrenbeeld past. Misschien blijkt dat het perfecte kapsel voor jou!

Ram (21 maart - 19 april)

Bij de avontuurlijke, zelfverzekerde Ram hoort een net zo zelfverzekerd kapsel. Het messy shag kapsel past goed bij een Ram, die vaak wat rebels is. Door de losse laagjes krijg je meer attitude. Maak het kapsel vervolgens nóg toffer door het in een extreem kleurtje te verven.

Stier (20 april - 21 mei)

Het sterrenbeeld Stier gaat graag voor iets klassieks en tijdloos. Ze houden niet zo van gekke dingen. Daarom is de midi cut het perfecte kapsel voor dit sterrenbeeld. Het is wel een fris en nieuw kapsel, maar oogt toch tijdloos. Je kunt dus lang trouw blijven aan je kapsel. Ondertussen houd je je kapsel mooi door bijvoorbeeld regelmatig haarmaskertjes te gebruiken.

Tweelingen (22 mei - 21 juni)

De nieuwsgierige, veelzijdige Tweelingen probeert graag nieuwe dingen uit. Ze spelen dan ook regelmatig met hun kapsel en hebben genoeg durf voor gewaagde kapsels. Daarom past een French bob wel goed bij het sterrenbeeld Tweelingen. Je kapsel wordt flink korter, maar dat maakt voor jou niet uit.

Kreeft (22 juni - 23 juli)

De Kreeft is het meest emotionele en gevoelige sterrenbeeld en daarbij ook heel lief en meelevend. Bij dit sterrenbeeld past dan ook een fijn, toegankelijk kapsel, die je gezicht niet verstopt. Daarom is de wispy fringe een heel goed kapsel voor de Kreeft. De pony maakt je gezicht heel zacht, maar houd je wel open voor (oog)contact.

Leeuw (24 juli - 23 augustus)

Net als de Waterman houdt de Leeuw van een makkelijk, natuurlijk kapsel. Ze laten hun mooie manen graag lang. Het is een trouw sterrenbeeld, dat ook graag trouw blijft aan het huidige kapsel. Jij verandert dus eigenlijk liever je kapsel niet. Meestal laat je gewoon de puntjes bijknippen.

Maagd (24 augustus - 23 september)

De Maagd is erg ijverig en een harde werker. Bij dit sterrenbeeld past dan ook een stoer en fierce kapsel, zoals de jawline bob. Het is een mooi en ook overzichtelijk kapsel, dat strak om het gezicht heen zit. Er kan niet veel misgaan met dit kapsel.

Weegschaal (24 september - 23 oktober)

Het sterrenbeeld Weegschaal heeft een zachtaardig en romantisch karakter. Daar passen dan ook lange, zachte lokken bij, dus een nieuw kapsel bestaat wel uit lang haar. Even de puntjes wat laten bijknippen, that’s it. Zo houdt de Weegschal gezonde, lange lokken.

Schorpioen (24 oktober - 22 november)

Een Schorpioen lijkt van buiten krachtig en vastberaden, maar is van binnen eigenlijk heel vriendelijk en zacht. Daarom past de soft blunt bob goed bij een Schorpioen. Dit kapsel is wel stoer, maar komt toch lieflijk over door de langere, uitgegroeide lokken.

Boogschutter (23 november - 22 december)

Boogschutters volgen meestal niet de trends, maar gaan liever hun eigen weg. Ze zijn vaak vrije geesten en ook heel zelfverzekerd. Een gedurfd kapsel als de pixie crop past dan ook goed bij het sterrenbeeld Boogschutter. Jij kan het hebben!

Steenbok (22 december - 20 januari)

De Steenbok is een praktisch en traditioneel persoon. Een korter kapsel vinden ze prima, maar het moet wel makkelijk te onderhouden zijn. In dat geval is de collarbone cut een heel fijn kapsel. Dit is een kort kapsel, maar niet té kort voor bijvoorbeeld een kleine paardenstaart of vlecht.

Waterman (21 januari - 19 februari)

De Waterman is net als een Boogschutter heel zelfstandig. Ze zijn graag origineel en laten hun stijl niet afhangen van trends. Het liefst houden ze hun kapsel zelfs gewoon natuurlijk. Het lijkt alsof ze niet doen aan hun haar. Geen poespas aan hun mooie bos krullen of lange, steile lokken.

Vissen (20 februari - 20 maart)

Bij de lieve, bedachtzame Vissen hoort natuurlijk een net zo zacht kapsel. Een curtain fringe is dan ook het perfecte kapsel voor dit sterrenbeeld. Het kapsel valt mooi zacht langs je gezicht, waardoor je nóg vriendelijker overkomt.

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top