Beauty

Dit is de perfecte haarkleur voor jou op basis van je sterrenbeeld

Dit is de perfecte haarkleur voor jou op basis van je sterrenbeeld

Ben je van plan om deze winter je haar te verven? Van blonde lokken tot pasteltinten in je haar - deze haarkleur past het beste bij je op basis van je sterrenbeeld. 

Ram

Rammen zijn eigenzinnig en sterk. Ze doen precies wat ze zelf willen. Een donkere haarkleur past dan ook goed bij je - van donkerbruin tot diepzwart. Ook als je zelf blond haar hebt, is dit misschien je kans om eens voor een donkere kleur te gaan deze winter. Je leeft maar één keer, right?

Stier

Hoewel het misschien een beetje cliché lijkt voor een aardeteken, is een groene haarkleur helemaal iets voor de stier. Of je nu voor donkergroen gaat of felgroen, deze haarkleur kan je beter hebben dan je zelf denkt. Het accentueert namelijk je excentrieke kant en zorgt ervoor dat je een beetje uit je comfortzone komt. En in de winter zijn veel stieren geneigd om teveel in die comfortzone te blijven hangen. Niet doen dus, maar wél vol goede moed naar de kapper gaan. 

Tweelingen

Omdat tweelingen bekend staan om de dualiteit van hun persoonlijkheid, zijn twee haarkleuren of haartinten perfect voor jou. Denk aan een paar highlights of ga all the way en zorg ervoor dat je haar in je nek een andere kleur heeft. Want ja, de tweeling houdt wel van een beetje choqueren! 

Kreeft

Comfort is één van de belangrijkste dingen voor jou in het leven, net zoals bij de stier. Kreeften durven daarom niet zo goed hun haar te verven, omdat ze liever hun natuurlijke kleur houden. Toch is een kleine verandering geen slecht idee. Match je haarkleur bijvoorbeeld bij het seizoen en ga voor donkerbruin deze herfst en een zachte koelere blonde tint in het voorjaar.

Leeuw

Leeuwen zijn gek op de zomer en zitten eigenlijk niet zo te wachten op de winter. Herkenbaar? Dan moet je waarschijnlijk ook nog niet denken aan een nieuw kapsel. Jij houdt je lichte lokken liever nog even, ook al staat december al bijna voor de deur. Een balayage (of fallayage) past daarom goed bij de leeuw - aan de ene kant de juiste dosis herfst vibes, maar ook nog wat lichte lokken waarmee je je heimwee naar de zomer laat zien. 

Maagd

Maagden zijn zachte en lieve mensen. Een pasteltint kun je daarom goed hebben. Ook grijs kan je heel goed staan! Deze winter kun je kiezen om voor een lavendelkleurige coupe te gaan of je haar te blonderen. Dat accentueert je lieve kant!

Weegschaal

Snelle beslissingen nemen of impulsief je haar verven? Totaal niet jouw ding. Een kleine verandering waar je lang over hebt nagedacht past meer bij je. Daarom denk je ook altijd goed na als je naar de kapper gaat. Met een voorbeeldfoto op je telefoon bijvoorbeeld. De haarkleur die bij jou past is eigenlijk gewoon je eigen tint. En dat is ook helemaal oké. Een kleine verandering zoals een pony of laagjes is meer jouw ding.


Schorpioen

Jij houdt wel van een aparte kleur in je haar. Schorpioenen zijn over het algemeen best wel intimiderend, ook al bedoelen ze het goed. Een uitgesproken haarkleur past daarom goed bij je persoonlijkheid en sterrenbeeld. Denk aan knalroze of rood haar. 

Boogschutter

Boogschutters zijn lekker down to earth en maken zich niet zo snel druk. Ze zijn spontaan en optimistisch. Een sprankelende nieuwe look past daarom goed bij je. Bij de kapper durf je best voor een koele haarlook te gaan. Van een tint paars door grijs haar tot volledig blauw. 

Steenbok

Net als alle aardetekens is de steenbok niet zo van de veranderingen. Om toch een beetje uit je comfortzone te komen is het alleen juist goed om een beetje los te gaan. Kies bij de kapper daarom voor een kleur die bij jouw gevoel past. Denk aan kastanjebruin voor dit najaar, perfect voor bij deze herfstitems. Je kunt het altijd weer veranderen, dus no worries, steenbok! 

Waterman

Watermannen zijn meestal best wel excentriek. Jij durft de nieuwste trends te volgen en allerlei kledingstijlen uit te proberen. Ook met je haar ben je niet bang om het een en ander te proberen. Jouw look voor dit najaar? Een pastelkleurige haarkleur in meerdere tinten. Ook grijs past goed bij je.

Vissen

Vissen zijn dromerig en lief. Ze zijn heel mystiek. De meeste vissen houden ervan om hun eigen haarkleur te houden, maar een beetje experimenteren is geen gek idee. Deze winter ga jij voor een beetje verandering, bijvoorbeeld door wat blonde lokken in je haar. Ook pastel en grijs passen goed bij jouw persoonlijkheid. 

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top