Haarverzorging

Dames opgelet: dit zijn nu al de grootste haartrends van 2023

Dames opgelet: dit zijn nu al de grootste haartrends van 2023

Nog maar even en een nieuw jaar breekt alweer aan. En hoe begin je 2023 nu beter dan door jouw kapsel een nieuw leven in te blazen. Geef jezelf een nieuwe coupe, een likje verf en misschien zelfs wel een pony. Heb je geen idee wat voor nieuwe look jij in 2023 kan rocken? Laat je inspireren door de haartrends van 2023.

6 x dit zijn de mooiste haarkleurtrends voor dames met bruin haar

Haartrends voor dames waar je 2023 mee rockt

Een nieuw seizoen is het perfecte moment voor een nieuwe haarkleur. Veel vrouwen kiezen in de zomer voor heldere, koele tinten en in het najaar vaak voor warmere tinten. Ben jij gezegend met mooie bruine lokken? Dan zijn er ontzettend veel opties om je haar meer nuances en diepte te geven met behulp van haarkleuring. De mooiste haartrends voor dames in 2023? Die vind je hieronder. 

haartrends van 2023 dames

1. Rode coupe

Een goede coupe kan een boel voor je zelfvertrouwen doen. Net zo fijn dus om ook op dat gebied wat inspiratie te krijgen. Onze Instagram feeds zijn overspoeld van de kleur rood en ook op TikTok is rood een haarkleur die de leiding heeft. In dit rijtje van haartrends in 2023 voor dames is de rode coupe dan ook essentieel. Als je geen redhead bent van jezelf, dan wordt het dus tijd om met die kleurverf in de weer te gaan!

haartrends van 2023 dames

2. Wet hair style

De wet hair look is eigenlijk nooit helemáál weggeweest uit het straatbeeld, maar ook in de rij van dames' haartrends voor 2022 mag hij niet ontbreken. Koop een potje goede gel en wat haarlak. Als je er blij van wordt kan je eventueel nog wat glansspray aanbrengen aan het einde. 

3. Koper

Is een gewoon kapsel met rood haar iets too much for je? Dan kan je het beste voor een koper look gaan, als je het de bladen vraagt. Niet voor niets verschenen er modellen met een koperen haarkleur op de catwalk op. Met recht een haartrend voor dames waar je 2023 mee rockt, als wij het mogen zeggen.

haartrends van 2023 dames

4. Pony

Klaar om 2023 goed te beginnen door een pony te knippen? Of je nu zelf aan de slag gaat met de keukenschaar of misschien laat je 'm liever zetten door professionele handen: een pony hoort in het rijtje van de grootste haartrends voor dames in 2023. Met de kleinste aanpassingen kan je heel makkelijk een totaal andere look creëren. 

haartrends van 2023 dames

5. Zijscheiding

Naar de zijkant gekamd haar: het is een van de meest easy haartrends van 2023 voor dames die je maar kunt bedenken. Extra durfal? Laat je haren bij de kapper van de voorkant subtiel schuin afknippen, waardoor je lok goed aansluit bij de rest van je haar.

6. Vrolijke accessoires

In 2023 mogen we lekker los met allerlei gekke accessoires. Van opvallende haarbanden, gekke haarclips en andere hebbedingetjes in je haar: in 2023 mag het allemaal. Als je je kapsel daarbij ook nog in een vrolijk kleurtje als rood verft, dan ben je helemaal up-to-date wat betreft de haartrends voor 2023. 

Beeld: GettyImages
Deel dit artikel
Back to top