Lichaamsverzorging

Nieuw luchtje? Dit zijn de lekkerste geuren voor de winter

Nieuw luchtje? Dit zijn de lekkerste geuren voor de winter

In de winter dragen we meestal andere geuren dan in de zomer. Bij de zomer dragen we vaak lichte, bloemige luchtjes. In de winter zijn dit vaker wat zwaardere, kruidige luchtjes. Ben je nog op zoek naar een lekker nieuw luchtje voor de winter? Stop dan met zoeken, want wij laten je de lekkerste geuren voor de winter zien.

Luchtjes voor de winter

Een nieuwe geur aanschaffen is altijd een feestje. Zeker wanneer het een heerlijke geur is die goed past bij het seizoen. Voor de winter zijn er een aantal heerlijke geuren die je het liefst elke dag draagt. Ze geven je een warm wintergevoel en iedereen zal vragen welke parfum je draagt. Ben je benieuwd? Bekijk dan de lijst hieronder.

1.    Paradoxe van Prada

Wauw, deze geur is heerlijk en past perfect bij de winter. Dit is een bloemige geur, maar past perfect bij de winter door de oranjebloesemknoppen aroma die verwerkt zit in deze parfum. Ook de geur van amber zorgt voor een heerlijke warmte.

paradoxe prada

Shop Paradoxe van Prada bij ICI PARIS XL

2.    Good Girl van Carolina Herrera

Als je op zoek bent naar een sexy geur voor in de winter, dan is deze geur de perfecte optie voor jou. Het is een iconische damesgeur die goed past bij de winter door de crèmige houtgeuren. De geur is lichtbloemig, waardoor hij toch fris is.

good girl caroline herrera

Shop Good Girl Legere van Carolina Herrera bij ICI PARIS XL

3.    Scandal van Jean Paul Gautier

De geuren van Jean Paul Gautier zijn altijd een goede optie, of het nu zomer of winter is. De lichte geur van honing in deze parfum zorgt voor een sensuele geur die perfect past bij de winter.

scandal jean paul gautier

Shop Scandal van Jean Paul Gautier bij ICI PARIS XL

4.    Vanilla 28 van Kayali

Als je houdt van vanille tinten in je parfum, dan is deze parfum van Kayali de perfecte optie voor jou. Om precies te zijn zitten hier de geuren jasmijn, Malagassische vanille-orchidee, Braziliaanse tonka, muskus, amber, patchoeli en bruine suiker in. De perfecte mix voor een wintergeur.

vanilla 28 kayali

Shop Vanilla 28 van Kayali bij ICI PARIS XL

5.    Black Opium van Yves Saint Laurent

Black Opium is dé perfecte geur voor de winter. Deze parfum is een warme en kruidige geur met tinten van koffie, witte bloemen en vanille.  Als je jezelf en anderen om je heen een warm wintergevoel wil geven, kies je voor dit luchtje.

black opium

Shop Black Opium van Yves Saint Laurent bij ICI PARIS XL

Beeld: Unsplash
Deel dit artikel
Back to top