Beauty

De 7 beste parfums voor vrouwen volgens TikTok

De 7 beste parfums voor vrouwen volgens TikTok

Jouw volgende signature parfum uitkiezen is een taak die soms overweldigend kan zijn. Gelukkig weet TikTok altijd raad. We kunnen er terecht voor beauty hacks, interieurtrends én voor advies als het aankomt op het aanschaffen van een nieuw geurtje.

De cijfers van het socialmediaplatform bewijzen dat je met de volgende zeven luchtjes goed zit als je lekker wil ruiken én als je veel waarde hecht aan het ontwerp van het flacon.

1. Cloud van Ariana Grande

Ariana Grande staat met het indrukwekkende aantal van 21,1 miljoen views helemaal boven aan de lijst met de hashtag #arianagrandecloud. Met deze eau de parfum ben jij in de wolken dankzij de dromerige geur van de noten lavendel, vanille en slagroom!

Cloud van Ariana Grande - Vanaf  € 34,25

2. Miss Dior van Dior

Het iconische luchtje van Dior heeft 109,7 duizend views op TikTok en staat terecht op nummer twee. De frisse en sensuele geur van Miss Dior doet je ruiken naar een net geplukte bloemenboeket van rozen met een hint van citrus. En hoe vrouwelijk en klassiek is het flesje?!

Miss Dior van Dior - Vanaf € 57,41

3. Black Opium van Yves Saint Laurent

Black Opium staat op nummer drie in dit lijstje met vanille en koffie als hoofdakkoorden. Houd je van een kruidige parfum? Dan is dit wellicht hét luchtje voor jou.

Black Opium van Yves Saint Laurent - Vanaf € 60,19

4. Her van Burberry

De hashtag #burberryher heeft meer dan 5 miljoen views verzameld. Deze parfum van het modehuis Burberry is heerlijk zoet en fruitig. Het flesje vinden we ook prachtig!

Her van Burberry - Vanaf € 61, 50

5.  Chance van Chanel

Chanel mag natuurlijk niet ontbreken als het gaat om populaire parfums. De hashtag #chancechanel is 5,4 miljoen keer bekeken. Deze eau de toillete zit in een fraai rond flesje en heeft een bloemige geur met noten zoals patchoeli, jasmijn en iris.

Chance van Chanel - Vanaf € 79,10

6. Good Girl van Carolina Herrera

Dit opvallende luchtje in de vorm van een prachtige pump staat op nummer zes. Good Girl van Carolina Herrera heeft meer dan een miljoen views op TikTok. Het is een oriëntaals bloemige parfum met noten zoals cacao, amandel en tuberoos.

Good Girl van Carolina Herrera - Vanaf € 68,55

7. Sí van Giorgio Armani

Het kleine flesje met een bijzondere dop  staat als laatste op dit lijstje. Sí van Giorgio Armani verdiend een plekje dankzij de heerlijke geur van cassis, patchoeli en hout.

Sí van Giorgio Armani - Vanaf € 74,75

Beeld: Photo by Siora Photography on Unsplash
Deel dit artikel
Back to top