Oogmake-up

De white concealer beauty hack is de nieuwe TikTok-trend - en zo werkt het!

De white concealer beauty hack is de nieuwe TikTok-trend - en zo werkt het!

In 2021 gingen er al een heleboel beautyproducten viral op TikTok, omdat er massaal beauty hacks worden gedeeld. Nu is er weer een nieuwe trend met een beautyproduct die je misschien nog niet kent: witte concealer. Dit is hoe de white concealer beautyhack precies werkt en waarom het je ogen een lift geeft.

Beauty hack: witte concealer

Van rainbow contouring tot deze handige concealer hacks. TikTok staat vol met handige life hacks en op het gebied van beauty is dat niet anders. De nieuwe trend van 2022 is witte concealer. Ja, dat hoor je goed: witte concealer. Witte concealer werkt net als normale concealer, maar geeft je ogen nét iets meer een lift. Het zorgt namelijk voor een soort highlight effect terwijl het ook de donkere kringen onder je ogen laat verdwijnen. 

Alleen werkt deze white concealer hack nu echt? Nikkie Tutorials onderwierp de white concealer hack aan een test en ja hoor: deze concealer hack is helemaal goedgekeurd door de YouTuber. Breng de concealer voorzichtig aan in je ooghoeken en onder de buitenste ooghoek en het blenden kan beginnen. Ideaal voor een feestje, want zoals Nikkie zegt: het werkt wel, maar het hoeft niet per se iedere dag. 

 

Dit is de white concealer hack

@nikkietutorials I’ll let you decide…. #foryou #fyp #transformation ♬ original sound - nikkietutorials
Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top