Interior

Deze prachtige dekbedovertrekken houden jou deze winter warm

Deze prachtige dekbedovertrekken houden jou deze winter warm

Een mooi dekbedovertrek maakt je slaapkamer niet alleen af, maar het zorgt er ook voor dat je heerlijk warm in slaap valt. Zeker tijdens de koude dagen is een fijn dekbedovertrek niet te missen. Om je slaapkamer helemaal winter proof te maken, laten wij je de mooiste dekbedovertrekken zien die jou warm houden deze winter.

Mooie dekbedovertrekken

Niets is fijner dan in een schoon bed kruipen wanneer je gaat slapen. Een schoon bed met een mooi dekbedovertrek zorgt ervoor dat we als een engeltje slapen. Daarnaast maakt het het interieur in je slaapkamer helemaal af. Ook voor de winter zijn er prachtige dekbedovertrekken die je het liefst allemaal zou inslaan.

1.    Dekbedovertrek grijs bloemen

Bij de winter denken we aan koele tinten. Toch is het fijn om ook sfeer in huis te brengen tijdens de wintermaanden. Met dit grijze dekbedovertrek heb je best of both worlds. Dit dekbedovertek heeft namelijk een fijne grijze tint met bladeren erop die voor een sfeervol gevoel zorgen. Een prachtig dekbedovertrek voor in de winter.

dekbedovertrek grijs beterbed

Shop dekbedovertrek Stig bij Beterbed

2.    Dekbedovertrek grijze ruiten

Zoals we al zeiden zijn koele tinten perfect voor de winter. Dan zit je met dit dekbedovertrek goed. Deze heeft namelijk de mooiste koele tinten om jouw slaapkamer winter proof te maken. Het dekbedovertrek is van katoen, waardoor het licht aanvoelt, maar toch veel warmte biedt.

dekbedovertrek ruiten beterbed

Shop dekbedovertrek Olav bij Beterbed

3.    Dekbedovertrek blauw Van Gogh

Of je nu wel of geen kunstliefhebber bent, dit dekbedovertrek met een motief van een schilderij van Van Gogh maakt je slaapkamer helemaal af. Het dekbedovertrek heeft een prachtig motief waar je heerlijk onder in slaap valt. Daarnaast gebruik je dit prachtige dekbedovertrek niet alleen in de winter, maar het hele jaar door.

dekbedovertrek van gogh beterbed

Shop dekbedovertrek Almond bij Beterbed

4.    Dekbedovertrek bloemen beige grijs

Dit dekbedovertrek heeft een prachtig motief en past door de kleuren goed bij de winter. Het dekbedovertrek heeft neutrale tinten, waardoor het in iedere slaapkamer past. Kies er nog bijpassende kussenhoezen bij en je bed is klaar om de winter in te gaan.

dekbedovertrek grijs hema

Shop dekbedovertrek bloemen bij Hema

5.    Dekbedovertrek groen bloemen

Niet alleen koele tinten, maar ook donkere tinten passen goed thuis in de winterpallet. Daarom is dit donkergroene dekbedovertrek perfect voor de wintermaanden. De bloemenprint zorgt voor sfeer en warmte in de slaapkamer. Het is ook mogelijk het dekbed om te draaien, zodat je het dekbedovertrek zonder print hebt.

dekbedovertrek hema

Shop dekbedovertrek groen bloemen bij Hema

Beeld: Unsplash
Deel dit artikel
Back to top