Interior

Wil jij jouw mama écht verwennen? Dan geef je dit aan haar voor Moederdag

Wil jij jouw mama écht verwennen? Dan geef je dit aan haar voor Moederdag

Een goede nachtrust is heel wat waard. Als er iets vervelend is, is het opstaan terwijl je nog helemaal niet genoeg of niet lekker geslapen hebt. Een leeg hoofd en een fijne omgeving spelen daar een grote rol bij, maar zeker ook het bed waarin je ligt.

Zoek je écht een heel fijn cadeau om aan je moeder te geven voor Moederdag? Dan zijn de dekbedovertreksets van Yumeko een aanrader. Het merk werkt enkel met de mooiste én de beste kwaliteit; de dekbedovertreksets zijn gemaakt van 100% biologisch katoen of linnen.

De overtreksets worden onder andere gemaakt in India door kleine katoenboeren die gifvrij werken en die boeren krijgen een Fairtrade bedrag voor hun producten. Dat maakt het in onze ogen een extra fijn cadeau. Welke finish of kleur je moeder ook mooi vindt, bij Yumeko hebben ze wel iets naar haar smaak. Je kunt voor de dekbedovertrekken kiezen uit jersey, percal, katoen satijn, flanel of in linnen. 

Is er iets fijners om aan je moeder te geven dan een goede nachtrust? Ik dacht het niet. Hieronder vind je drie favorieten van de dekbedovertrekken.


Overtrekset gewassen linnen almond brown bij Yumeko.nl


Overtrekset katoen satijn faded blue bij Yumeko.nl


Overtrekset gewassen katoen satijn rose bij Yumeko.nl

Beeld: Yumeko en Photo by Artem Maltsev on Unsplash
Deel dit artikel
Back to top