Lifestyle

Drew Barrymore heeft geen intieme relatie gehad sinds 2016

Drew Barrymore heeft geen intieme relatie gehad sinds 2016

Drew Barrymore is een actrice die veel filmklassiekers op haar lijstje heeft staan. Ze begon als klein meisje in E.T. en vergrootte haar carrière daarna als actrice in films als Scream, Charlie's Angels en 50 First Dates. Ook produceerde ze de film  'How To Be Single', maar met haar eigen liefdesleven zit het net ietsje anders.

Drew Barrymore heeft geen intieme relatie

Naast succesvol actrice, schrijfster en eigenaar van eigen make-up merk Flower heeft Drew Barrymore ook haar eigen brillencollectie. In een blogpost op haar website legt ze uit hoe haar seksleven ervoor staat. In 2016 scheidde ze van Will Kopelman en focuste ze zich op haar twee dochters, Olive (10) en Frankie (8). Drew Barrymore's is altijd openhartig over haar liefdesleven en dat dat niet altijd soepel verloopt. "Als bijna 48-jarige heb ik andere gevoelens bij intimiteit dan toen ik opgroeide. Mijn ouders waren geen rolmodellen en op jonge leeftijd deed ik volwassen dingen met mensen. Ik was op zoek naar gezelschap, validatie, spanning, genot, hedonisme, gezelligheid, en avonturen." Therapie breek het breekpunt te zijn voor Drew. "Seks is geen liefde! Het is de uiting van liefde." Ik heb mijn leven lang gezocht naar woorden die me konden helpen het verschil te begrijpen en nu heb ik ze."

Kijk op seks is veranderd

Drew gaat dus al heel wat jaren seks uit de weg, maar intimiteit schuwt ze niet. "Ik ben gewoon op een andere plek in mijn leven en misschien zal ik in de nabije toekomst een relatie aangaan. Maar het heeft simpelweg geen prioriteit. Ik ben niet een persoon die seks nodig heeft, die erop uit moet gaan en op die manier contact maakt met mensen." Drew Barrymore wil haar dochters opvoeden zodat ze weten hoe ze zelf moeten functioneren in deze wereld. "Een relatie met een man staat al hele lange tijd niet bovenaan mijn lijst. Sommige mensen kunnen een relatie of huwelijk beëindigen en snel een nieuwe relatie aangaan. Daar is niets mis mee, maar het werkte niet voor mij. Ik heb tijd nodig. En mijn kijk op seks is veranderd."

 

Deel dit artikel
Back to top