Lifestyle

Dit is op dit moment de méést populaire serie op Netflix en dit is waarom

Dit is op dit moment de méést populaire serie op Netflix en dit is waarom

We hebben lang in spanning mogen wachten, maar ein-de-lijk is het zóver; het tweede seizoen van Virgin River staat op Netflix! En wij hebben hier maar al te veel zin in!

Virgin River is een afgelegen dorpje in Californië, waar een vrouw, genaamd Melinda Monroe, een nieuw leven wil beginnen. Ze wil ontsnappen aan haar hartverscheurende leven en een nieuwe start maken door te solliciteren op een advertentie voor verpleegkundige. Al snel wordt je meegezogen in het zowel romantische als bijzondere verhaal van haar leven in Virgin River en hoe zij deze probeert te herstellen. Ze ontmoet verschillende mensen, de één leuker dan de ander, waarbij diverse verhalen worden vormgegeven.

Seizoen 1 is met een ware klapper geëindigd dus laten we nog even een kleine terugkoppeling maken hiernaar.

Waar gaat Virgin River over?

Seizoen 1 van deze goedlopende serie speelt zich af in een klein dorpje genaamd Virgin River. Het dorpje is zo mini dat er maar één huisartsenpost is en één bar, verder is het vrij rustig en in the middle of nowhere. Al snel komt de hoofdrolspeelster genaamd Melinda in beeld, ook wel ‘Mel’. Zij heeft gesolliciteerd op een advertentie waarin stond dat ze een verpleegster zoeken binnen dit dorpje. Bij deze advertentie werd een mooi huisje aangeboden, waar zij zou kunnen verblijven. Melinda zag dit als een mooie kans om opnieuw te beginnen.

Eenmaal aangekomen in Virgin River bleek de ietwat oude arts geen behoefte te hebben aan extra handjes en het allemaal zelf wel af te kunnen. Het mooie huisje dat werd aangeboden, blijkt ook minder fraai dan verwacht. Alles zit op het begin van haar komst erg tegen, maar dan ontmoet ze Jack die haar verblijf een stuk gemakkelijker maakt in Virgin River. Zowel Jack als Melinda hebben een verleden die zij achter zich proberen te laten. Stukje bij beetje kom je tijdens deze afleveringen hier meer over te weten.

Na lang wachten staat dan ook eindelijk seizoen 2 op Netflix! Het eerste seizoen is namelijk ontzettend spannend geëindigd, dus seizoen 2 zal veel goeds beloven. Net als seizoen 1, bestaat de tweede uit tien afleveringen van allemaal ongeveer 45 minuten, waarvan de eerste als “Nieuw begin” is getiteld. Dat belooft wat!

De cast

Onze favorieten sterre keren gelukkig terug in seizoen twee, om hun rollen verder op te pakken. Dit gaat natuurlijk over Alexandra Breckenridge (Melinda), Annette O' Toole (HopeMcCrea), Colin Lawrence (John Middelton), Jenny Cooper (Joey Barnes) en Tim Matheson (Vernon). Ook verschijnt er in het nieuwe seizoen van Virgin River de schoonzus van Melinda, genaamd Staci. Deze rol wordt gespeeld door Melinda Dahl.

Kunnen we een seizoen 3 verwachten?

Officieel is er nog geen datum opgepikt voor een derde seizoen van Virgin River. Gezien Netflix al snel na de eerste release, een tweede seizoen aankondigde in december, bestaat er natuurlijk een kans dat ze dit keer hetzelfde doen. Misschien is deze datum wel dichterbij dan we denken! Hoewel er geruchten rondgaan dat er op dit moment een derde seizoen van deze hitserie in productie is, is het erg goed mogelijk dat we eind 2021 misschien wel nóg een seizoen kunnen verwachten. Dus wie weet kunnen we hier straks naar uitkijken!

 
Beeld: Netflix
Deel dit artikel
Back to top