Fashion

Studs mogen weer, zo stijl je ze anno 2022

Studs mogen weer, zo stijl je ze anno 2022

Je herkent ze vast nog wel: studs. In het vorige decennium zag je ze overal: op leren jasjes, op schoenen en op topjes. Het is alweer even geleden dat studs in de mode waren, toch is het eindelijk weer zo ver! Studs mogen weer en zo stijl je ze in 2022.

Oog voor detail

In het vorige decennium droegen we het liefst zo veel mogelijk studs. In 2022 doen we het toch even anders. Tegenwoordig zie je vaker studs die gedragen worden op een wat subtielere manier. In plaats van een jasje gevuld met studs, zie je nu eerder een paar schoenen of een riem met subtiele studs om een statement te maken. Dit betekent natuurlijk niet dat lekker over de top gaan niet meer kan! Combineer bijvoorbeeld verschillende items met studs voor een opvallende look. Of ga voor een topje, jasje of zelfs jeans met studs!

Vaak is in outfits met studs te zien dat de items gecombineerd zijn met basics om de studs goed te laten opvallen. Combineer daarom je accessoires met een simpelere outfit zonder opvallende printjes. De meeste items met studs zullen ook gemaakt zijn van leer of spijkerstof. Stel in dit geval een outfit samen met stoere items zoals hoge laarzen of ga voor een edgy make-up look met eyeliner of een rode lip.

Benieuwd naar of studs thuishoren in jouw garderode? Wij zetten een aantal van onze favoriete items met studs voor je op een rijtje!

Boohoo Loafers met studs

PU Loafers met studs - €30,-

Stradivarius haarband met studs

PU-haarband met studs - €12,99

Mango jeans met studs

Rechte jeans met studs - €49,99

Scotch&Soda riem met studs

Studded leather belt - €95,95

Boohoo korsettop met studs

PU top met studs en underbuste korset detail - €40,-

Mango leren sandalen met studs

Leren sandalen met studs - €69,99

Boohoo schoudertas met studs

Kleine gewatteerde schoudertas met stiksels, studs en  ketting detail - €22,-

 

 

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top