Lipstick

Dankzij deze lifehack breng jij je lippenstift altijd perfect aan

Dankzij deze lifehack breng jij je lippenstift altijd perfect aan

Het aanbrengen van lippenstift vergt wat oefening. Misschien heb je al veel ervaring en breng je het zonder struggles aan. Toch zullen er vast ook klunzige types zijn, bij wie de lipstick nooit direct netjes zit. Ben jij zo iemand? Nou, dan is deze lifehack je reddende engel!

Lippenstift lifehack: wattenstaafje

TikTok is overal goed voor. Niet alleen lachen we om hilarische sketches, ook vind je hier een heleboel handige hacks. Zo ook de ultieme lifehack voor het aanbrengen van lippenstift! Herken je dat? Je brengt je lipstick aan en het komt in de hoekjes van je mond terecht. Ugh, heel irritant wanneer je haast hebt in de ochtend. Gelukkig is hier een oplossing voor. Het enige dat je nodig hebt is een wattenstaafje! Huh?

Zo breng je lippenstift netjes aan

Het klinkt als een heel simpele lifehack en dat is het ook. Voordat je je favoriete lippenstift (of lipgloss) aanbrengt, plaats je een wattenstaafje horizontaal tussen je lippen. Vervolgens breng je gewoon je lipstick aan en voilà! Even happen en je lippen zijn helemaal kissable. Makkelijk, toch?

@planetrevolution Have you tried this #beautyhack? 😱 #cleanbeauty #qtip #lipstickhack ♬ original sound - Planet Revolution 🌎
Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top