Wedding

Foto's: Anouk trouwt haar Dominique in witte jurk met sneakers

Foto's: Anouk trouwt haar Dominique in witte jurk met sneakers

Zangeres Anouk is zaterdagavond tijdens haar concert op het Malieveld in Den Haag getrouwd met haar grote liefde Dominique Schemmekes. Ongeveer 40.000 mensen zagen de twee elkaar het ja-woord geven. En Anouk zou Anouk niet zijn als ze niet in een bijzondere jurk mét bijzonder detail ten tonele verscheen.

 Anouk trouwt haar Dominique in prachtige weddingdress

"Dank jullie wel, goedenavond allemaal", begon de zangeres haar speech zaterdag nadat ze applaus kreeg na het zingen van haar eerste nummer. "Welkom. Fijn dat jullie er zijn op deze nogal bijzondere avond. Ik ga je eerlijk zeggen: ik ben vreselijk nerveus voor alles wat er komen gaat." De zangeres heeft het over de bruiloft die ging plaatsvinden. Anouk en Dominqiue leerden elkaar kennen via een app, maar inmiddels zijn ze heel wat jaren én een kindje verder. Anouk vroeg haar liefde in 2020 al ten huwelijk, maar door corona werd het huwelijk steeds uitgesteld. Afgelopen zaterdag was het dan éindelijk tijd voor de wedding bells, tijdens een concert van de zangeres. 

Huwelijk op het Malieveld

Ongeveer anderhalf uur nadat Anouk haar concert begon, werd op het podium plaatsgemaakt voor een grote boog met witte rozen. “Waarom de fuck wilde ik dit ook alweer? Het leek zo’n goed idee", zei de zangeres nog gekscherend. Die twijfel viel compleet weg toen haar Dominique daarna het podium betrad.  Het romantische nummer dat Michelle David voor de twee speelde, hielp hier wellicht ook in mee. Anouk verscheen in een prachtige witte jurk met een strik en veel glitters, gemaakt door ontwerper Edwin Oudshoorn. Hevig geëmotioneerd legden Anouk en Dominique hun trouwgeloftes af, waarna ze elkaar het jawoord gaven voor een dikke 40.000 toeschouwers. 

Sneakers onder de jurk

Onder haar trouwjurk draagt de zangeres sneakers, zoals te zien op de instastories van ontwerper Edwin Oudshoorn. Kan ook niet anders natuurlijk met iemand als Anouk! Haar Nike’s zijn deels zilver van kleur, waardoor ze goed bij de trouwlook passen. Dominique ging voor een wit op maat gemaakt pak van kunstenares en designer Sasja Strengholt, geïnspireerd op zijn Ghanese roots.

Groter dan groots

Op Instagram blikt de zangeres terug op haar trouwdag. Ze bedankt iedereen die bij de bruiloft was of deze grote dag mogelijk heeft gemaakt. “Wow wat een avond. Dominique en ik willen graag iedereen bedanken die vanavond naar het Malieveld is gekomen om dit bijzondere moment met ons te vieren."

Beeld: BrunoPress
Deel dit artikel
Back to top