Fashion

Negin Mirsalehi deelt foto's van babyshower (en die wil je zien)

Negin Mirsalehi deelt foto's van babyshower (en die wil je zien)

Miljoeneninfluencer Negin Mirsalehi en haar verloofde Maurits Stibbe lieten onlangs weten dat hun eerste kindje onderweg is. De kleine spruit is enorm gewenst, want de twee proberen al langer om zwanger te raken. De stralende Negin deelt op Instagram leuke foto's van haar babyshower. 

Zien: babyshower van Negin Mirsalehi is te lief voor woorden

In case you missed it: Negin Mirsalehi verwacht haar eerste kindje. Negin en haar vriend Maurits Stibbe - ook haar zakelijke partner - verloofden zich in de zomer van 2021, maar Negin kon heel moeilijk zwanger worden omdat ze vervroegd in de menopauze raakte. Onlangs lieten ze weten dat het ze eindelijk gelukt is. "Ons is verteld dat het heel moeilijk zou worden om zwanger te raken. Dus dit is ons kleine wondertje, waar we enorm dankbaar voor zijn", schreef Negin toen op haar socials. "Ben zo blij om te delen dat Mau en ik een baby verwachten. De afgelopen anderhalf jaar was misschien wel een van de zwaarste periode die we hebben meegemaakt."

Babybump in style

Dat de twee een jongetje krijgen, hadden ze al eerder gedeeld op Instagram. Met een confettikanon vol blauwe versieringen lieten ze weten dat er een zoontje op komst is. De babyshower zit er inmiddels ook op en ook daar moest beeldmateriaal van komen. Sinds de bekendmaking van haar zwangerschap poseert de Gisou-oprichter en influencer regelmatig samen met haar prachtige baby bump, inclusief lange, glanzende lokken, in tijdschriften en magazines. Ook op haar Instagram-page zijn haar stijlvolle looks niet te missen en blijft de influencer ook tijdens haar zwangerschap stijlvol door het leven gaan. 

Beeld: GettyImages
Deel dit artikel
Back to top