Fashion

Top 10 fashion webshops

Online shoppen doet de redactie van Fashionscene maar al te graag. De populaire kleding webshops slagen er namelijk steeds beter in om het 'ouderwetse shoppen' te doen vergeten met prachtige foto's, lage verzendkosten en 360 graden views. Check snel onze top 10 favoriete populaire kleding webshops!

Tuurlijk, het blijft gezellig om met een groep vriendinnen, moeders of vriendlief in de stad te gaan shoppen. Maar wat nou als je op een gure avond geen zin hebt om naar buiten te gaan, terwijl je wél een nieuwe outfit nodig hebt? Lekker achter de laptop kruipen en gewoon online dat geweldige jurkje of die fabulous ketting bestellen natuurlijk bij een van die populaire kleding webshops!

Moest je een paar jaar geleden nog afgaan op een vaag foto'tje, tegenwoordig kun je inzoomen, draaien, afspelen en combineren tot je er een muisarm aan overhoudt bij de populaire kleding webshops. Naast beter zicht op de items worden fashionista's ook naar de populaire kleding webshops gelokt met een snelle bezorging, speciale kortingsacties, makkelijke zoekmogelijkheden en unieke items die alleen online verkrijgbaar zijn. Allemaal dingen waar wij - eerlijk toegegeven - best gevoelig voor zijn.

Fijne webshops zijn er in overvloed, maar alleen de populairste en meest veelzijdige kandidaten kregen een plekje in onze top 10 populaire kleding webshops!

Topshop

Vooral vanwege de schoenencollectie en de samenwerkingen met grote Britse designers brengen we graag een bezoekje aan de online store van Topshop. Vermijden we ook meteen die gigantische drukte in hun winkels...


topshop webshop1
topshop webshop2
topshop webshop3

We Like Fashion

Als je je graag door de stijl van celebrities laat inspireren, is We Like Fashion meer dan geschikt voor jou. Zoeken kan namelijk op de gebruikelijke categorieën én op de namen van bekende modepopjes als Alexa Chung, Blake Lively en Pixie Lott.


we like fashion webshop1
we like fashion webshop2
we ilke fashion webshop3

Zara

Zara staat bekend als één van de beste copycats (ja, dat bedoelen we als een compliment). Reken dus maar van yes dat je volledig up-to-date bent met een item uit hun webshop. Misschien wel onze favoriet uit de lijst populaire kleding webshops


zara webshop1
topshop webshop2
topshop webshop3

Asos

We hebben er nooit een geheim van gemaakt dat we op de redactie fan zijn van Asos dus deze kon niet ontbreken in ons lijstje favoriete populaire kleding webshops. Met een werkelijk gigantisch aanbod en gunstige verzendkosten is dat dan ook niet zo gek. Ook de mogelijkheid om bewegende beelden te zien van een model in het bewuste item is very nice.


Asos webshop1
asos webshop2
asos webshop3

H&M

De vertrouwde zachte prijsjes zijn hetzelfde als in de winkel, maar in de online store zijn er altijd aanzienlijk meer items in de sale te vinden. Ook zijn nieuwe collecties vaak eerder verkrijgbaar en wordt alles lekker snel aangevuld.


H&M webshop1
H&M webshop2
H&M webshop3

Urban Outfitters

De kooky accessoires en cadeautjes van Urban Outfitters zijn bijna net zo hebberigmakend als de kleding die ze verkopen. Zo vind je er een schattig aapje die je gelakte nagels droogt en pleisters die er als speklapjes uitzien! Op de site delen medewerkers van Urban Outfitters hun favoriete items met je.


urban outfitters webshop1
urban outfitters webshop3


urban outfitters webshop2

NET-A-PORTER

NET-A-PORTER is eigenlijk alleen veilig terrein tijdens de sale en dan moet je nóg flink sparen. Buiten die periode om is deze webshop vooral geschikt om bij weg te zwijmelen. Niks mis mee, toch? Toch een welverdiend plekje in lijst van leuke kleding sites.


net-a-porter webshop1
net a porter webshop2


net-a-porter webshop3

Queen's Wardrobe

Queen's Wardrobe is enorm populair onder fashion bloggers. Dus volg je een blogger en ben je verliefd geworden op haar nieuwe aviator jas of hippie jurkje? Grote kans dat 'ie bij deze fashion webshop vandaan komt.


queen's wardrobe webshop1
queen's wardrobe webshop2
queen's wardrobe webshop3

Forever 21

Naast de gebruikelijke sale selecteert Forever 21 iedere dag 21 (goh...) andere items, waar je in de online store 20% korting op krijgt. Ook vollere ladies kunnen slagen in deze fashion webshop, want het merk verkoopt naast 'gewone' maten ook plus size kleding (net als Topshop en Asos). Daar met recht een plekje in onze lijst van leuke kleding sites.


forever21 webshop1
forever21 webshop2
forever21 webshop3

My Wardrobe

Goedkoop zijn de prachtige creaties van My Wardrobe niet. Maar net als in het geval van NET-A-PORTER is een flink portie geduld (als in: sparen) en mazzel genoeg om een mooi item tijdens de sale te scoren.


my wardrobe webshop1
my wardrobe webshop2
my wardrobe webshopIII

(Tekst: Joyce)

Deel dit artikel
Back to top