Lifestyle

Deze 3 romantische tips zorgen voor dé perfecte Valentijnsdag

Deze 3 romantische tips zorgen voor dé perfecte Valentijnsdag

Valentijnsdag staat alweer bijna voor de deur. Dé dag waarop je jouw lover net even wat meer in het zonnetje kunt gaan zetten. Waar we vorig jaar tijdens Valentijnsdag nog in een lockdown zaten, lijkt het erop dat we dit jaar bijvoorbeeld weer lekker uiteten kunnen gaan bij ons favoriete restaurant! Genoeg redenen dus om gewoon even extra uit te pakken! 

Om er een onvergetelijke Valentijnsdag van te maken, hebben wij drie romantische tips voor je op een rijtje gezet. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!

 

1. Herinneringen ophalen

Soms kan het best even goed zijn om samen te relativeren. Net zoals je tijdens Kerst stilstaat bij de mooie én minder mooie momenten van het afgelopen jaar, kan Valentijnsdag ook de perfecte gelegenheid zijn hiervoor. Ga samen terug naar de eerste date en haal de mooiste herinneringen naar boven. Door even stil te staan bij dit soort momenten, weet je wat je aan elkaar hebt en ga je jouw relatie nóg meer waarderen.

2. Uit eten gaan

En dan de vraag: wat gaan we doen tijdens Valentijnsdag? Dit jaar valt 14 februari op een maandag en is de kans groot dat jullie overdag gewoon aan het werk zijn. We maken er dan ook een Valentijnsavond van. Ga lekker samen uit eten - mits de coronamaatregelen het toelaten - bij jullie favoriete restaurant. Bestel een heerlijke fles wijn en geniet samen van de lekkerste maaltijden. Want zeg eens eerlijk, wie houdt er nou niet van uit eten gaan? 

3. Verras elkaar

De avond hoeft natuurlijk niet afgelopen te zijn nadat jullie ergens een hapje hebben gegeten, toch? Dit is dan ook hét moment om jouw lover te verrassen bij thuiskomst. Haal een leuk cadeautje, schrijf een lieve kaart of zet een romantische film op. Extra tip: hoe leuk is het om er een cocktailavond van te maken? Zoek wat recepten op, haal alle spullen in huis en ga samen aan de slag om de lekkerste drankjes te maken!

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top