Fashion

4 x modetrends die we heel graag achterlaten in 2021

4 x modetrends die we heel graag achterlaten in 2021

2021 was hét jaar van de unieke trends. Een hoop hiervan waren zeer geslaagd, maar er zijn ook een aantal kledingstukken en accessoires die we liever niet meenemen naar 2022. Items waar we niet warm van werden, maar eerder koud. Ja, als trends dit effect op je hebben dan kun je spreken van 'niet geslaagd', toch? 

Onze redactie heeft een aantal trends voor je op een rijtje gezet die wij in ieder geval niet meenemen naar 2022. Ben je benieuwd? Lees dan zeker even verder!

 

Trend #1 - Lace broeken

Als er één broek was waarmee je gegarandeerd een 10 kreeg voor buiten je comfortzone denken, was het wel de lace-up pants. Komt de naam je niet bekend voor? Je kunt het zien als broeken met hier en daar wat open gaten, die dan weer aan elkaar vastzitten met touwtjes. Een kwestie van smaak, laten we het daar maar op houden. 

Trend #2 - Chokers

Naast kleding en schoenen, waren er natuurlijk ook wat accessoires die ineens veelvuldig gezien werden. Een goed voorbeeld hiervan zijn chokers. Die strakke (soort van) kettingen in verschillende vormen en kleuren. Chokers waren al een tijdje populair en het is dan ook net even anders dan de standaard sieraden. Misschien dat ze daarom zo populair waren. Je moet er natuurlijk van houden, maar het was een echte trend in 2021. 

Trend #3 - Plastic slippers

Je kent ze wel: de populaire plastic slippers waarmee veel mensen een unieke touch gaven aan hun outfit. Met de nadruk op uniek. De meningen waren er het afgelopen jaar heel erg over verdeeld, maar toch zag je veel vrouwen én mannen lopen met deze slippers. Zeker in de warme zomermaanden was het een echte trend. Neem jij ze mee naar 2022, of was het leuk zolang het duurde? 

Trend #4 - Low waist broeken

Waar de low waist broeken in de jaren '70 en '90 populairder dan ooit waren, zag je ze de afgelopen jaren eigenlijk helemaal niet meer. Tot halverwege 2021. Het afgelopen jaar maakte deze broek een echte comeback. Of iedereen daar blij mee was? Ook daar zijn de meningen over verdeeld. Toch zit die high waist broek wel wat lekkerder, al zeg ik het zelf. 

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top