Lifestyle

Zien: Echte Gooische Moeders seizoen 2 staat nú op Videoland!

Zien: Echte Gooische Moeders seizoen 2 staat nú op Videoland!

Heb jij ook zo genoten van Echte Gooische Moeders seizoen 1? Goed nieuws! Vanaf vandaag is de eerste aflevering van het tweede seizoen te bekijken op Videoland! De vijf Gooische Moeders hebben alles wat hun hartje begeert: een prachtige woning, een liefdevol gezin, bakken met geld en waarschijnlijk dus hét perfecte leven. Toch krijgen ook deze vrouwen te maken met tegenslagen en dat wordt in Echte Gooische Moeders seizoen 2 pijnlijk duidelijk. 

Juist dat échte leven staat centraal in dit seizoen waarin de Gooische moeders naast heftige gebeurtenissen, ook genoeg mooie en leuke momenten beleven met elkaar! 'Samen kunnen we alles aan' is dan ook het motto van de dames. 

 

Van Gooische Meisjes naar Gooische Moeders

Is deze serie compleet nieuw voor je? Dan geven we je even een korte samenvatting. In de realityserie Echte Gooische Moeders krijg je een kijkje in het leven van Pauline, Bo, Florine, Leslie en Kimberly. Gaat er een belletje rinkelen? Zij maakten in 2008 namelijk een televisieserie genaamd Echte Gooische Meisjes. Aangezien de serie destijds zó populair was, is er nu een vervolg op hun luxe - maar ook turbulente - leven gekomen. De vijf dames keerden vorig jaar - na maar liefst 12 (!) jaar - terug met de realityserie Echte Gooische Moeders. Iets waar we meer dan blij mee zijn! 

Echte Gooische Moeders seizoen 2 

Omdat het eerste seizoen zo'n groot succes was, is er in alle stilte een vervolg gemaakt. In het eerste seizoen zag je onder andere hoe Leslie kampte met angstige gevoelens nadat zij was bevallen van haar zoontje Moises en liet Pauline zien hoe een fertiliteitstraject in zijn werking gaat. Ook in het tweede seizoen van Echte Gooische Moeders wordt de - soms pijnlijke - realiteit benadrukt. Zo vertelde Pauline al eerder op Instagram over de vroeggeboorte van haar dochtertje Belle. Toen de Gooische moeder 22 weken zwanger was, ging het namelijk compleet mis. De grootste nachtmerrie voor elke (aanstaande) moeder. De Gooische moeders laten dan ook zien dat het echt niet altijd alleen maar rozengeur en maneschijn is.

Bekijk hieronder de teaser van Echte Gooische Moeders seizoen 2! 

Beeld: RTL
Deel dit artikel
Back to top