Lifestyle

5 x nieuwe films & series op Netflix die wij gaan kijken

5 x nieuwe films & series op Netflix die wij gaan kijken

Netflix is één van onze grootste verslavingen. Zet ons neer op de bank met een dekentje (ook al is het zomer) en lekkere snacks en wij zijn gelukkig. Gelukkig komt onze favoriete streamingdienst voortdurend met films, series en documentaires die wij met liefde bingen.

Dit zijn de vijf series en films die wij deze maand gaan kijken.

1. The Movies That Made Us - Seizoen 2

Populaire films zoals Back To The Future, Forrest Gump en Pretty Woman worden besproken in deze documentairereeks van Netflix: hoe het idee voor deze films zijn ontstaan, welke tegenslagen ze onderweg zijn tegengekomen én hoe iconische scènes zijn gefilmd.

2. Good Girls - Seizoen 4

Het nieuwe seizoen van Good Girls verschijnt 31 augustus. Het is een typische vrouwenserie waar wij met smacht op hebben zitten wachten. Komedie, romantiek en spanning in één!

 

3. Failure to Launch - film

Sarah Jessica Parker en hottie Matthew McConaughey spelen samen in deze romcom uit 2006. Bij deze film kun je lekker wegzwijmelen en tegelijkertijd Y2K fashion inspiratie opdoen.

4. The Great Gatsby

Leonardo Dicaprio (!) neemt onze een eeuw terug in de tijd naar de roaring twenties. Het kostuumontwerp en de geweldige filmsets zijn al genoeg redenen om te kijken naar deze verfilming van het gelijknamige boek.

5. Top Secret UFO Projects: Declassified

Naast het kijken van films en series houden we ook van het kijken naar een goede documentaire. Vooral als deze over ufo's gaan!

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top