Lifestyle

Waarom The Bold Type jouw nieuwe favoriete Netflix serie is (+ release datum van seizoen 5)

Waarom The Bold Type jouw nieuwe favoriete Netflix serie is (+ release datum van seizoen 5)

Oké, wij zijn een beetje late to the party. Deze serie staat al sinds vorig jaar september op Videoland en is vanaf maart te zien op Netflix. Was jij hier nog niet van op de hoogte of heb je nog steeds geen abonnement bij één van deze twee streamingdiensten? Dan zijn wij hier om jou over te halen. Er zijn tot nu toe vier seizoenen, de vijfde én laatste verschijnt 28 mei op Videoland.

De release datum van The Bold Type op Netflix, is helaas nog niet bekend. Ook belangrijk om te weten, het laatste seizoen bestaat helaas maar uit zes afleveringen. Toch mag dat de pret niet drukken!

Voor degene die geen idee hebben waar deze serie overgaat, zal ik het haarfijn uitleggen door een vergelijking te maken met Sex and the City. Heb jij deze klassieker nooit gekeken? Dan weet ik niet waar jij nog op wacht! Als deze serie uit het begin van de twintigste eeuw al niet jou cup of tea is, zal ik moeite hebben om jou te overtuigen. 

Vriendschap

Ze zijn met z'n drieën in plaats van met z'n vieren, maar hun vriendschap is even sterk. Ze zijn er voor elkaar tijdens de highs én lows. En dat zijn er veel kan ik je vertellen! Jane, Kat & Sutton staan alledrie anders in het leven en wat ze meemaken past bij de tijdgeest van nu. Actuele thema's worden aangesneden en taboes worden doorbroken.

Seks

Als we het nog even hebben over taboes doorbreken, dat doen deze vriendinnen dat ook zeker op het gebied van seks. Carrie, Miranda, Charlotte en vooral Samantha waren vooruitstrevend, Sex and the City was ahead of its time. De dames van The Bold Type zetten dit voort!

Alcohol

Welk aspecten zijn precies hetzelfde? De feestjes en de alcohol.

Liefde & liefdesverdriet

Drie vrijgezelle vriendinnen in The City - net als de andere vier - beleven van alles. Wees voorbereid op veel hookups, romances & heartbreaks.

Fashion

Sex and the City was - en is - een bron van inspiratie fashion wise. Jane, Kat en Sutton zorgen ook voor genoeg modemomenten.

Gossip

Wat krijg je als je een groepje vriendinnen bij elkaar zet? Juist, heel veel roddels. Carrie, Samantha, Charlotte en Miranda waren vaak te vinden voor een onderonsje in de bathroom. De vrouwen van The Bold Type verruilen deze in voor gossip in de kledingkast (van het tijdschrift waarvoor ze alle drie werken).

Heb ik je kunnen overtuigen?

Beeld: Netflix
Deel dit artikel
Back to top