Lifestyle

Dit zijn de 8 beste Netflix Original series van 2020

Dit zijn de 8 beste Netflix Original series van 2020

Het einde van 2020 is in zicht en eerlijk gezegd kunnen we niet wachten om met een schone lei het nieuwe jaar te beginnen. Of nou ja ‘schoon’, we nemen wel het één en ánder mee naar 2021. 

Gezien we veel tijd thuis doorbrengen vanwege de pandemie en we niet lekker een filmpje in de bios kunnen pakken met een grote bak popcorn erbij, heeft Netflix ons door 2020 heen weten te slepen. En of ze dat deden! Niet alleen verschenen er een hoop leuke films, vooral de series die dit jaar verschenen waren fantastisch.

Heb jij ze allemaal gezien of kan je nog wel wat kijkinspiratie gebruiken? Wij delen in ieder geval graag met jou de zeven beste Netflix Original series van 2020. Wie weet zit er nog wat leuks tussen om de komende dagen lekker te bingewatchen.

1 van 9

The Crown

Deze razend populaire dramaserie geeft ons een kijkje in het leven van koningin Elizabeth II en alle drama, romantiek en rivaliteit die er in het koningshuis afspeelde. Daarnaast nemen we een kijkje in de gebeurtenissen die plaatsvonden tijdens de tweede helft van de 20e eeuw.

1 van 9
Beeld: Netflix
Deel dit artikel
Back to top