Mama

Dit is de ultieme tiplijst voor een perfect moederdagcadeau in 2021

Dit is de ultieme tiplijst voor een perfect moederdagcadeau in 2021

Moederdag: aanstaande zondag is het zover. De meeste mama's verdienen het om enorm in de watten gelegd te worden. Denk maar aan de momenten dat ze er voor je was, dat ze zichzelf altijd wegcijferde voor jou en hoe goed ze voor jou gezorgd heeft als kind.

Moeder zijn, het wordt ook wel de moeilijkste baan ter wereld genoemd en als mama zijnde begrijp ik dat helemaal. Een commercieel circus of niet, Moederdag is hét moment om jouw mama even extra in de watten te leggen - vind ik. Het allerbelangrijkste is dat je aan haar hebt gedacht, dat zullen alle mama's beamen. Een kaartje met een lieve tekst erop kan daarvoor al voldoende zijn. Wil jij je moeder toch een cadeau geven? Dan hebben we een aantal goede tips voor jou.

En voor iedereen die geen mama meer heeft of niet een fijne mama heeft (gehad): hierbij sturen wij je wat liefde! Ben jij een mama maar is er niemand die jou een cadeautje of wat ander liefs geeft? Leg jezelf dan vooral even in de watten.

1. Een heerlijk doucheproduct

Een goed cadeau hoeft niet duur te zijn, zeker als je het beste in haar soort uitkiest. Een douchegel is een fijn cadeau om te krijgen omdat douchen vaak het moment is om even te ontspannen én ze daarbij de komende tijd aan jou kan denken door het heerlijke product wat je haar hebt gegeven. Mijn favorieten op dit moment zie je hieronder. De shower oils van & Other Stories zijn heerlijk voedend (perfect voor de droge huid) en Lärkstaden variant ruikt zoet zonder overweldigend te zijn. Verder kun je nooit de fout in gaan met een bath & shower gel van Molton Brown. Mijn Juniper Jazz is op dit moment bijna leeg en ik ga binnenkort de Flora Luminare gebruiken. De Bath & Shower gels van Molton Brown zijn perfect om te geven aan de chique mama. Houdt jouw moeder van natuurlijke producten? Dan is iets van Weleda of Lush perfect voor haar. De Weleda Relax Comforting Creamy Body Wash heeft een fijne ontspannende geur dankzij lavendel, bergamot en vetiver. De American Cream showergel van Lush heeft juist weer een wat zoetere geur dankzij aardbeien en sinaasappel. Allebei even heerlijk als je het mij vraagt!

2. Anything Apple

We kunnen er lang omheen draaien maar als het op gadgets aankomt, dan is Apple mijn favoriet. Heeft jouw moeder een iPhone? Geef haar dan een fris nieuw hoesje van het merk zelf. De nieuwste zijn voorzien van MagSafe waardoor je er dingen makkelijk op kan klikken. Denk hierbij aan een leren kaarthouder waar pasjes in te bewaren zijn en een handige oplader. Luistert je moeder graag muziek of podcasts? Dan wordt ze vast blij van AirPods. Met de AirPods Pro kun je ruis van buitenaf dempen - geloof mij dit is super fijn - en dankzij de verschillende pasvormen voel je de oortjes niet zitten maar sluiten ze wél goed af voor een perfect geluid. Wil jij je moeder écht in de watten leggen en vindt ze haar gezondheid heel belangrijk? Dan geef je haar een Apple Watch Series 6. Naast dat deze feilloos het aantal stappen die je zet vastlegt, zijn er tal van andere handige functies. Denk hierbij aan het meten van het zuurstofniveau in je bloed en het maken van een ecg. Met behulp van de Slaap-app kun je ervoor zorgen dat je een betere nachtrust krijgt.

3. Niet zomaar bloemen

Ik vind het leuk om mijn moeder zo nu en dan te verrassen met een leuk bosje bloemen. Het is iets waar ik zelf ook altijd erg blij van wordt en waar ik van weet dat mijn moeder er ook gelukkig van wordt. Bloemen op Moederdag geven kan altijd en zeker als je gaat voor het prachtige moederdagboeket Edition Mother's Day van bloomon. Die kleuren, die bloemen! Dit wil je gewoon krijgen. Iets te duur voor jou? Dan heeft bloomon ook goedkopere boeketten. Ook leuk: de bijzondere droogbloemen cadeaus die bloomon voor Moederdag in haar collectie heeft.

4. Een mama en dochter dagje

Gaat er iets boven herinneringen? Wat mij betreft weinig. Organiseer een leuk dagje samen met je moeder en ga allemaal dingen doen waar jullie blij van worden. Denk hierbij aan een manicure of massage, een wandeling langs het strand of een terrasje pakken. Creëer een leuk programma die bij jullie wensen aansluit en zorg voor een onvergetelijke dag vol mooie momenten.

Beeld: Trendalert, Apple, bloomon en Photo by Thought Catalog on Unsplash
Deel dit artikel
Back to top