Mama

Zó vermaak jij jouw kinderen tijdens de warme zomerdagen

Zó vermaak jij jouw kinderen tijdens de warme zomerdagen

Tijdens deze snikhete zomerdagen mag je wel creatief te werk gaan als je kinderen hebt en ze een leuke zomervakantie te bezorgen. Wij hebben wat tips voor je zodat je kids zichzelf uren kunnen vermaken en ook jij een leuke tijd hebt!

Je kinderen vermaken tijdens de warme zomerdagen doe je zo

1. Houd een dansfeestje

Een dansfeest is voor jullie allemaal een goede manier om wat stoom af te blazen en wat lol te hebben. Door te dansen en even het lichaam uit te schudden, voelen jullie je 100% meer relaxt wanneer jullie klaar zijn, geloof ons maar. 

2.. Plan een speurtocht in de tuin

Een speurtocht hoeft echt niet zoveel moeite te kosten, het is eigenlijk hartstikke makkelijk. Je kan de speurtocht ook leerzaam maken waardoor je koter(s) op een leuke manier iets nieuws leren. Voor de jonge kinderen is het leuk om de tuin opnieuw te verkennen en voor de oudere kinderen kan het leuk zijn om een digitale speurtocht te maken met handige briefjes door heel het huis. 

3. Ga (online) winkelen

Zoek jij naar een manier om je kroost tijdens de warme zomerdagen te vermaken, dan is een bezoekje aan een overdekt winkelcentrum (met airco) echt ideaal. Een dagje winkelen zoals je dat met een vriendin zou doen werkt - helaas - niet zo goed met kinderen. Roep nooit meteen, ‘welke wil je', maar kijk eerst zelf even rond. Toch meer van het online shoppen? Kinderkleding van Omoda geeft je de 365 dagen omruil-policy, dus dat betekent dat je makkelijk meerdere maten kunt bestellen om te kijken of je kids het passen, wel zo handig bij bijvoorbeeld kinderschoenen shoppen.

4. Ga de keuken in

Cupcakes bakken, zelf brood maken of aan de slag gaan om een feestelijke taart te maken. Niet zo'n keukenprinces? Online zijn genoeg recepten te vinden en er zijn ook genoeg bakboeken te koop met gerechten die geschikt zijn om te maken voor je kroost. Zeker wanneer het warm is kun je je kinderen ongetwijfeld verblijden met het maken van een goddelijke taart, wat ijsjes of misschien wel een ijskoude milkshake. 

 

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top